Opleiding Bouw Beheer Bescherm Vermogen
50 plekken beschikbaar t/m 23 november 2023. Je hebt nog:
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
50 plekken beschikbaar t/m 23 november 2023. Je hebt nog:
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Leer jouw eigen vermogen opbouwen, beheren & beschermen

De weg naar financiële rust ongeacht je inkomen, ervaring of leeftijd


Leer jouw eigen vermogen opbouwen, beheren & beschermen

De weg naar financiële rust ongeacht je inkomen, ervaring of leeftijd


madelon-vos-is-bekend-van-1

De nood en vraag was nooit eerder zo groot

Sinds begin 2020 is er een hoop veranderd: het einde van het tijdperk van gratis geld werd ingeluid, Centrale banken trapten op de rem, de rente ging omhoog en de geldkraan ging dicht.
Langzamerhand werden de scheuren in het systeem en de sporen die de jarenlange te lage rente teweegbracht, steeds meer zichtbaar. Met torenhoge inflatie, enorme rentekosten, het knappen van de obligatiemarkt en het omvallen van banken tot gevolg. En dit is nog slechts het topje van de ijsberg.
Steeds vaker krijg ik berichten over mensen die zich zorgen maken over toenemende prijzen, de overgang naar een nieuw financieel systeem, hun beleggingen en bovenal hun financiële toekomst. We leven dan ook in een historische tijd. Met financieel gezien historische gebeurtenissen en het is echt niet gek om daar zorgen over te hebben.
Even wat cijfers op een rij:

- Normaliter zou 50% van je vermogen in 20 jaar tijd verdampen. Echter is alleen in 2022 al 10% van je vermogen verdampt. - Een bestaande woning kostte in 1970 4x een modaal inkomen, inmiddels is dat meer dan 10 keer.
Je wordt langzaam steeds armer en dat is waar het wringt. Er is namelijk niemand die jou helpt bij het behouden of beschermen van je reeds opgebouwde vermogen, laat staan het opbouwen hiervan… En dat moet maar eens veranderen.

De nood en vraag was nooit eerder zo groot

Sinds begin 2020 is er een hoop veranderd: het einde van het tijdperk van gratis geld werd ingeluid, Centrale banken trapten op de rem, de rente ging omhoog en de geldkraan ging dicht.


Langzamerhand werden de scheuren in het systeem en de sporen die de jarenlange te lage rente teweegbracht steeds meer zichtbaar. Met torenhoge inflatie, enorme rentekosten, het knappen van de obligatiemarkt en het omvallen van banken tot gevolg. En dit is nog slechts het topje van de ijsberg.


Steeds vaker krijg ik berichten over mensen die zich zorgen maken over toenemende prijzen, de overgang naar een nieuw financieel systeem, hun beleggingen en bovenal hun financiële toekomst.


We leven dan ook in een historische tijd. Met financieel gezien historische gebeurtenissen en het is echt niet gek om daar zorgen over te hebben.


Even wat cijfers op een rij:

- Normaliter zou 50% van je vermogen in 20 jaar tijd verdampen. Echter is alleen in 2022 al 10% van je vermogen verdampt. 

- Een bestaande woning kostte in 1970 4x een modaal inkomen, inmiddels is dat meer dan 10 keer.


Je wordt langzaam steeds armer en dat is waar het wringt. Er is namelijk niemand die jou helpt bij het behouden of beschermen van je reeds opgebouwde vermogen, laat staan het opbouwen hiervan… En dat moet maar eens veranderen.

De nood is groot en de financiële uitdagingen nemen toe krantenknipsels

Madelon Vos 100.000 abonnees Youtube

‘Waarom leren we dit niet op school?’

Deze vraag stelde ik mezelf meer dan 10 jaar geleden, toen ik mijn eerste geld verdiende. Want, waar kwam dit geld eigenlijk vandaan? En dan bedoel ik natuurlijk niet, van de spaarrekening van mijn baas, nee ik dacht verder…

Destijds wist ik niets over het ontstaan van geld. Wel wist ik één ding heel goed: “Wie geld heeft, heeft macht.” En zo begon mijn reis, want eigenlijk is geld niets meer dan de overdracht van waarde, uitgedrukt in een bepaalde vorm. Momenteel zowel digitaal als op papier. Maar toch is geld zó ontzettend belangrijk en zeer bepalend voor onze levensloop. Want soms is geld in overvloed beschikbaar en soms is het er nauwelijks. Waarom leren we hier dan niets over?

Het is verbazingwekkend dat we op school nauwelijks iets leren over het ontstaan van geld en haar waarde. Maar ook over het beheren van je persoonlijke financiën, het aangaan van schulden en het opbouwen van vermogen en jouw pensioen, zijn belangrijke onderwerpen die niet tot nauwelijks aan bod komen. En dat, terwijl dit juist cruciale kennis is die jou enorme voorsprong en rust kan bieden. 

Gaandeweg werd mij steeds meer duidelijk, dat ik mij gelukkig mag prijzen met de wijze lessen die ik in mijn jonge jaren al mee kreeg en hierdoor een goede basis had om de afgelopen 10 jaar bij te leren. Deze kennis is key geweest in mijn eigen vermogensopbouw en deze kennis gebruik ik nog op dagelijkse basis.

Dit gun ik iedereen en daarom heb ik het heft in eigen handen genomen en deze opleiding de afgelopen 2 jaar ontwikkeld, waardoor jij voorzien wordt in financiële kennis die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen die levensveranderend van aard kunnen zijn. De deuren zijn nu geopend en sluiten op 23 november om 00.00 uur!

madelon vos opleiding bouw beheer bescherm vermogen

Financiële rust

Sinds 2013 maak ik reeds content over alles wat te maken heeft met geld, investeren, macro-economie en technische analyse. Waar ik ooit begon met het schrijven van columns voor IEX.nl, Business Insider en Investing.com, groeide dit in een aantal jaren uit tot meer dan 100.000 abonnees en 10 Miljoen kijkers via mijn YouTube kanaal en is daarmee het grootste financiële kanaal van Nederland in mijn niche.

Vanwege de grote behoefte in verdieping, hebben we sinds het begin reeds duizenden mensen mogen helpen met onze opleidingen om veilig en verantwoord te kunnen starten met investeren & analyseren. Na onwijs veel vragen over het veilig opbouwen van vermogen, ben ik begin 2021 aan de slag gegaan met een nieuwe opleiding, precies deze die je nu voor je hebt. Én hij is eindelijk af!

Het pad naar financiële rust begint hier. In deze opleiding neem ik je mee op een reis door de wereld van geld en leer je de dingen die je niet op school leert, maar die wel zéér van belang zijn om voor jezelf vermogen op te bouwen én door inflatie niet langzaam steeds armer te worden.

Dit lijkt misschien heel ingewikkeld, maar met de juiste kennis kan jij dit vanachter je laptop helemaal zelf, waardoor je een financieel stabieler én rustiger leven kan leiden. 

Al mijn kennis over geld, de economie, financiële mindset én het opbouwen en beheren van je eigen vermogen in de vorm van een online opleiding. Stiekem ben ik er dan ook onwijs trots op, dat we deze - in mijn ogen - ontzettend waardevolle opleiding éindelijk met jou kunnen delen.

Google Review - Madelon Vos - madelonvos.nl
winnaar blockchain awards 2021 madelon vos

Deze opleiding is voor jou als:

 • je meer financiële rust wil ervaren
 • je jouw vermogen wil opbouwen en beheren
 • je een vrijer en onafhankelijker leven wil leiden
 • je jouw vermogen niet wil zien verdampen door inflatie
 • je een mooi pensioen wil opbouwen
 • je meer grip wil op jouw financiën
 • je kiest voor een financieel zekere toekomst
 • je jouw mindset wil verbeteren omtrent geld & investeren
 • je zowel een beginner bent met investeren of reeds ervaren
madelon vos opleiding bouw beheer bescherm vermogen

Wat zou je doen als je wist hoe je vermogen kon opbouwen?

Het opbouwen van vermogen kan lastig zijn als je niet over de juiste kennis beschikt. In deze opleiding wil ik mijn geleerde lessen, ervaringen en de kennis die ik gedurende de afgelopen 10 jaar heb verzameld, met je delen.


Dit omvat tienduizenden uren besteed aan onderzoek, het luisteren van boeken & podcasts,  het volgen van cursussen en opleidingen, en het voeren van diepgaande gesprekken met de meest financieel succesvolle mensen.


Had ik 10 jaar geleden toegang gehad tot een dergelijke opleiding, dan zou het mijn leercurve aanzienlijk hebben versneld en kostbare fouten hebben bespaard. Laten we deze reis samen aangaan om de wereld van investeren en vermogensopbouw toegankelijker te maken.

De meest complete opleiding over investeren, macro-economie en mindset

  In deze opleiding maak je een reis door de wereld van macro-economie, monetair beleid, je persoonlijke financiën, het opbouwen van vermogen en het aanleren van de juiste (financiële) mindset. 

  Van het ontstaan van geld tot de toekomst van ons financiële systeem. Ik bied je inzicht in de complexiteit van de financiële wereld - uiteraard in hapklare brokken zoals je van mij gewend bent - en leer je hoe je deze kennis kunt toepassen om je vermogen te vergroten en te beschermen.

  In deze opleiding bied ik je een uitgebreid pakket aan tools om je vermogen te leren beheren en te laten groeien. We gebruiken een combinatie van online video's, een werkboek en diverse financiële tools die je kunt gebruiken om grip te krijgen op je financiële situatie. Bovendien kun je terecht in onze exclusieve community, waar je je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen. 

  Het doel is niet alleen om je kennis te laten vergaren, maar ook om je te stimuleren actie te ondernemen. Aan de hand van het meegeleverde werkboek en online tools, krijg je een duidelijk beeld van waar je financieel gezien staat en waar je naartoe wilt. We gaan uitgebreid in op jouw uitgaven, inkomsten, risicoprofiel en beleggingsstrategie.

  Tot slot sta je er niet alleen voor; je begint deze reis samen met een grote groep andere cursisten. Daarnaast staan er meerdere experts klaar om je te helpen bij het bereiken van je doelen. En het mooie is, de video's van de opleiding zijn online beschikbaar en kun je op je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, volgen en terugkijken - voor altijd.
mockup madelon vos opleiding bouw beheer bescherm vermogen
mockup madelon vos opleiding bouw beheer bescherm vermogen

De meest complete opleiding over Investeren, macro-economie en mindset

  In deze opleiding maak je een reis door de wereld van macro-economie, monetair beleid, je persoonlijke financiën, het opbouwen van vermogen en het aanleren van de juiste (financiële) mindset.

  Van het ontstaan van geld tot de toekomst van ons financiële systeem. Ik bied je inzicht in de complexiteit van de financiële wereld - uiteraard in hapklare brokken zoals je van mij gewend bent - en leer je hoe je deze kennis kunt toepassen om je vermogen te vergroten en te beschermen.

  In deze opleiding bied ik je een uitgebreid pakket aan tools om je vermogen te leren beheren en te laten groeien. We gebruiken een combinatie van online video's, een werkboek en diverse financiële tools die je kunt gebruiken om grip te krijgen op je financiële situatie. Bovendien kun je terecht in onze exclusieve community, waar je je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.

  Het doel is niet alleen om je kennis te laten vergaren, maar ook om je te stimuleren actie te ondernemen. Aan de hand van het meegeleverde werkboek en online tools, krijg je een duidelijk beeld van waar je financieel gezien staat en waar je naartoe wilt. We gaan uitgebreid in op jouw uitgaven, inkomsten, risicoprofiel en beleggingsstrategie.

  Tot slot sta je er niet alleen voor; je begint deze reis samen met een grote groep andere cursisten. Daarnaast staan er meerdere experts klaar om je te helpen bij het bereiken van je doelen. En het mooie is, de video's van de opleiding zijn online beschikbaar en kun je op je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, volgen en terugkijken - voor altijd.

De meest complete opleiding over investeren, macro-economie en mindset

  In deze opleiding maak je een reis door de wereld van macro-economie, monetair beleid, je persoonlijke financiën, het opbouwen van vermogen en het aanleren van de juiste (financiële) mindset. 

  Van het ontstaan van geld tot de toekomst van ons financiële systeem. Ik bied je inzicht in de complexiteit van de financiële wereld - uiteraard in hapklare brokken zoals je van mij gewend bent - en leer je hoe je deze kennis kunt toepassen om je vermogen te vergroten en te beschermen.

  In deze opleiding bied ik je een uitgebreid pakket aan tools om je vermogen te leren beheren en te laten groeien. We gebruiken een combinatie van online video's, een werkboek en diverse financiële tools die je kunt gebruiken om grip te krijgen op je financiële situatie. Bovendien kun je terecht in onze exclusieve community, waar je je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen. 

  Het doel is niet alleen om je kennis te laten vergaren, maar ook om je te stimuleren actie te ondernemen. Aan de hand van het meegeleverde werkboek en online tools, krijg je een duidelijk beeld van waar je financieel gezien staat en waar je naartoe wilt. We gaan uitgebreid in op jouw uitgaven, inkomsten, risicoprofiel en beleggingsstrategie.

  Tot slot sta je er niet alleen voor; je begint deze reis samen met een grote groep andere cursisten. Daarnaast staan er meerdere experts klaar om je te helpen bij het bereiken van je doelen. En het mooie is, de video's van de opleiding zijn online beschikbaar en kun je op je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, volgen en terugkijken - voor altijd.
mockup madelon vos opleiding bouw beheer bescherm vermogen
mockup madelon vos opleiding bouw beheer bescherm vermogen

De meest complete opleiding over Investeren, macro-economie en mindset

  In deze opleiding maak je een reis door de wereld van macro-economie, monetair beleid, je persoonlijke financiën, het opbouwen van vermogen en het aanleren van de juiste (financiële) mindset.

  Van het ontstaan van geld tot de toekomst van ons financiële systeem. Ik bied je inzicht in de complexiteit van de financiële wereld - uiteraard in hapklare brokken zoals je van mij gewend bent - en leer je hoe je deze kennis kunt toepassen om je vermogen te vergroten en te beschermen.

  In deze opleiding bied ik je een uitgebreid pakket aan tools om je vermogen te leren beheren en te laten groeien. We gebruiken een combinatie van online video's, een werkboek en diverse financiële tools die je kunt gebruiken om grip te krijgen op je financiële situatie. Bovendien kun je terecht in onze exclusieve community, waar je je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.

  Het doel is niet alleen om je kennis te laten vergaren, maar ook om je te stimuleren actie te ondernemen. Aan de hand van het meegeleverde werkboek en online tools, krijg je een duidelijk beeld van waar je financieel gezien staat en waar je naartoe wilt. We gaan uitgebreid in op jouw uitgaven, inkomsten, risicoprofiel en beleggingsstrategie.

  Tot slot sta je er niet alleen voor; je begint deze reis samen met een grote groep andere cursisten. Daarnaast staan er meerdere experts klaar om je te helpen bij het bereiken van je doelen. En het mooie is, de video's van de opleiding zijn online beschikbaar en kun je op je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, volgen en terugkijken - voor altijd.
Wie is Madelon Vos

“Het belang van investeren in je toekomst is nog nooit zo groot geweest. Door de ontwikkeling van deze opleiding is het pad naar financiële rust en het opbouwen, beschermen en beheren van je vermogen, beter begaanbaar dan ooit.”

- Madelon Vos


Wie is Madelon Vos

“Het belang van investeren in je toekomst is nog nooit zo groot geweest. Door de ontwikkeling van deze opleiding is het pad naar financiële rust en het opbouwen, beschermen en beheren van je vermogen, beter begaanbaar dan ooit.”

- Madelon Vos

Dit ga je leren

Geld vanuit macro-economisch &
monetair perspectief (nu online)

 • De oorsprong van geld

 • De definitie van geld

 • De rol van geld in een economie

 • Economische conjunctuurgolven

Centrale banken & geldschepping 

  • De functie en historie van de centrale bank

  • Het rentebeleid: soorten rentes

  • Het opkoopbeleid: staatsobligaties

  • Modellen voor beleidsbepaling

  • Rol commerciële banken

  • Geldschepping

  • Geldcreatie M1, M2, M3

  • CBDC: De toekomst van ons geld

De basis van persoonlijke financiën: vermogensopbouw

 • Personal finance

 • Jouw cashflow

 • Jouw financiële situatie: assets en liabilities

 • Wat ben jij waard?

 • Jouw mindset (geld voor je laten werken, geld als middel en bewust consumeren, financieel succes)

 • Buffer, sparen en beleggen

 • Financiële doelen bepalen

 • Kracht van rente-op-rente (sparen versus beleggen)

Vermogensbeheer: strategieën en investeringsopties 

 • Wat is vermogensbeheer?

 • Je eigen vermogen beheren

 • Zelf risicoprofiel bepalen

 • Basis over alloceren van vermogen

 • Voorbeeldportefeuilles

 • Uitleg over assets en hun risico: aandelen, obligaties, edelmetalen, vastgoed, cryptocurrencies, cash en overige investeringen

 • Asset allocatie op basis van risicoprofiel

 • Diversificatie

 • Opbouwen van een eigen portefeuille: bepalen ideale beleggingsmix

 • Verschillende strategieën: DCA, Lumpsum

Vermogensbescherming

 • Risicobeheer en vermogensbescherming

 • Marktanalyse en timing

 • Invloeden op vermogensopbouw

 • Conjuncturele invloeden

 • Inflatie en impact van politieke en economische gebeurtenissen

Bonus video's, tools en toegang tot besloten community 

De opleiding bevat bonusmateriaal om je te helpen je financiële situatie in kaart te brengen en doelen te stellen voor je toekomstige financiële succes. Daarnaast krijg je drie maanden toegang tot onze MoneyTalks Community, waarbij je jouw vragen kan stellen aan experts, drie live sessies kan bijwonen en wordt onderdeel van een gelijkgestemde groep van 2500 leden en cursisten die elkaar ondersteunen en inspireren om hun financiële doelen te bereiken. 

Dit ga je leren

Geld vanuit macro-economisch &
monetair perspectief

 • De oorsprong van geld

 • De definitie van geld

 • De rol van geld in een economie

 • Economische conjunctuurgolven

Centrale banken & geldschepping

  • De functie en historie van de centrale bank

  • Het rentebeleid: soorten rentes

  • Het opkoopbeleid: staatsobligaties

  • Modellen voor beleidsbepaling

  • Rol commerciële banken

  • Geldschepping

  • Geldcreatie M1, M2, M3

  • CBDC: De toekomst van ons geld

De basis van persoonlijke financiën: vermogensopbouw

 • Personal finance

 • Jouw cashflow

 • Jouw financiële situatie: assets en liabilities

 • Wat ben jij waard?

 • Jouw mindset (geld voor je laten werken, geld als middel en bewust consumeren, financieel succes)

 • Buffer, sparen en beleggen

 • Financiële doelen bepalen

 • Kracht van rente-op-rente (sparen versus beleggen)

Vermogensbeheer: strategieën en investeringsopties

 • Wat is vermogensbeheer?

 • Je eigen vermogen beheren

 • Zelf risicoprofiel bepalen

 • Basis over alloceren van vermogen

 • Voorbeeldportefeuilles

 • Uitleg over assets en hun risico: aandelen, obligaties, edelmetalen, vastgoed, cryptocurrencies, cash en overige investeringen

 • Asset allocatie op basis van risicoprofiel

 • Diversificatie

 • Opbouwen van een eigen portefeuille: bepalen ideale beleggingsmix

 • Verschillende strategieën: DCA, Lumpsum

Vermogensbescherming

 • Risicobeheer en vermogensbescherming

 • Marktanalyse en timing

 • Invloeden op vermogensopbouw

 • Conjuncturele invloeden

 • Inflatie en impact van politieke en economische gebeurtenissen

Bonus video's, tools en toegang tot besloten community 

De opleiding bevat bonusmateriaal om je te helpen je financiële situatie in kaart te brengen en doelen te stellen voor je toekomstige financiële succes. Daarnaast krijg je drie maanden toegang tot onze MoneyTalks Community, waarbij je jouw vragen kan stellen aan experts, drie live sessies kan bijwonen en wordt onderdeel van een gelijkgestemde groep van 2500 leden en cursisten die elkaar ondersteunen en inspireren om hun financiële doelen te bereiken. 

mockup madelon vos opleiding bouw beheer bescherm vermogen
€ 5120,-
€ 1197,-

Opleiding Bouw, Beheer & Bescherm Vermogen

Dit is wat je krijgt:

 • De gehele Opleiding Bouw, Beheer & Bescherm Vermogen - 20+ uur (t.w.v. €2500)
 • Bekijk hoe ik mijn vermogen opbouw, beheer en bescherm
 • Werkboek + financiële tools (t.w.v. €500)
 • Exclusieve bonus video's en live sessies - 5 uur (t.w.v. €500)
 • 3 maanden toegang tot onze besloten MoneyTalks Community (t.w.v. €120)
 • Levenslang toegang tot alle lessen (t.w.v. €1000)
 • Gehele opleiding in podcastvorm (t.w.v. €500)
 • €120 aan gratis bitcoin/goud/aandelen via onze partners bij nieuw account
 • Kosten zijn aftrekbaar van je winst als ondernemer

De deuren sluiten op 23 november om 00.00uur zodat we zo goed mogelijk kunnen focussen op de eerste groep cursisten. Hierna gaat de prijs ook omhoog.
PS: Deze opleiding is gemaakt voor iedereen, ongeacht je inkomen, ervaring of leeftijd


 Start vandaag nog
als de knop niet werkt, zitten we helaas al vol
mockup madelon vos opleiding bouw beheer bescherm vermogen
€ 4620,-
€ 1197,-

Opleiding Bouw, Beheer & Bescherm Vermogen

Dit is wat je krijgt:

 • De gehele Opleiding Bouw, Beheer & Bescherm Vermogen - 20+ uur (t.w.v. €2500)
 • Bekijk hoe ik mijn vermogen opbouw, beheer en bescherm
 • Werkboek + financiële tools (t.w.v. €500)
 • Exclusieve bonus video's en live sessies - 5 uur (t.w.v. €500)
 • 3 maanden toegang tot onze besloten MoneyTalks Community (t.w.v. €120)
 • Levenslang toegang tot alle lessen (t.w.v. €1000)
 • Gehele opleiding in podcastvorm (t.w.v. €500)
 • €120 aan gratis bitcoin/goud/aandelen via onze partners bij nieuw account
 • Kosten zijn aftrekbaar van je winst als ondernemer

De deuren sluiten op 23 november om 00.00uur zodat we zo goed mogelijk kunnen focussen op de eerste groep cursisten. Hierna gaat de prijs ook omhoog.
PS: Deze opleiding is gemaakt voor iedereen, ongeacht je inkomen, ervaring of leeftijd


 Start vandaag nog
als de knop niet werkt, zitten we helaas al vol
50 plekken beschikbaar t/m 23 november 2023. Je hebt nog:
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Op je eigen tempo

leren en levenslang toegang

60+ lessen

over vermogensopbouw en beheer

20+ uur

aan online lesmateriaal en bonussen

Wat deelnemers over mijn opleidingen zeggen

Wat deelnemers over mijn opleidingen zeggen

Google Review - Madelon Vos - madelonvos.nl

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Meld je nu aan en claim deze tijdelijke bonussen

#1 Bonus: Werkboek & financiële tools

De opleiding bevat een werkboek en digitale tools om je te helpen je financiële situatie in kaart te brengen en doelen te stellen voor je toekomstige financiële succes.

#2 Bonus: 3 maanden toegang tot de besloten community

 • Stel al je vragen aan ervaren experts
 • Een community van 2500 gelijkgestemden die elkaar ondersteunen en inspireren om hun financiële doelen te bereiken.
 • Welke tijdspanne heb je?

#3 Bonus: de gehele opleiding in podcastvorm

De gehele opleiding kun je ook tijdelijk volgen middels audiobestanden, die makkelijk af te spelen zijn via de app van de opleiding via mobiel, ipad of jouw computer.

#4 Bonus: €200 korting als je vandaag instapt

De tweede groep zal starten op 15 oktober 2023. De inschrijvingen sluiten op 23 november 2023 zodat we kunnen focussen op de eerste groep cursisten. De prijs gaat na deze groep omhoog met €200.

#5 Bonus: extra bonus video's

Gezien het feit dat de nood hoog is voor deze opleiding, heb ik besloten om extra video's op te nemen nadat de eerste groep start. Deze video's krijg je gratis toegevoegd aan jouw account als je vandaag start. De prijs gaat omhoog na het uploaden van de nieuwe video's.

#6 Bonus: 3 live sessies samen met experts en mijzelf

Sluit aan bij 3 online boardroomcalls waar ikzelf samen met experts in vermogensplanning, edelmetalen, crypto uitgebreid de laatste gebeurtenissen en stand van zaken op de financiële markten, nu en in de toekomst, en is er gelegenheid voor jou als cursist om van te voren en live je vragen te stellen aan ons. Deze online sessies duren ruim een uur en worden ook opgenomen om achteraf te bekijken.

Meld je nu aan en claim deze tijdelijke bonussen 

#1 Bonus: Werkboek & financiële tools

De opleiding bevat een werkboek en digitale tools om je te helpen je financiële situatie in kaart te brengen en doelen te stellen voor je toekomstige financiële succes.

#2 Bonus: 3 maanden toegang tot de besloten community

 • Stel al je vragen aan ervaren experts
 • Een community van 2500 gelijkgestemden die elkaar ondersteunen en inspireren om hun financiële doelen te bereiken.
 • Welke tijdspanne heb je?

#3 Bonus: de gehele opleiding in podcastvorm

De gehele opleiding kun je ook tijdelijk volgen middels audiobestanden, die makkelijk af te spelen zijn via de app van de opleiding via mobiel, ipad of jouw computer.

#4 Bonus: €200 korting als je vandaag instapt

De tweede groep zal starten op 15 oktober 2023. De inschrijvingen sluiten op 23 november 2023 zodat we kunnen focussen op de eerste groep cursisten. De prijs gaat na deze groep omhoog met €200.

#5 Bonus: extra bonus video's

Gezien het feit dat de nood hoog is voor deze opleiding, heb ik besloten om extra video's op te nemen nadat de eerste groep start. Deze video's krijg je gratis toegevoegd aan jouw account als je vandaag start. De prijs gaat omhoog na het uploaden van de nieuwe video's.

#6 Bonus: 3 live sessies samen met experts en mijzelf

Sluit aan bij 3 online boardroomcalls waar ikzelf samen met experts in vermogensplanning, edelmetalen, crypto uitgebreid de laatste gebeurtenissen en stand van zaken op de financiële markten, nu en in de toekomst, en is er gelegenheid voor jou als cursist om van te voren en live je vragen te stellen aan ons. Deze online sessies duren ruim een uur en worden ook opgenomen om achteraf te bekijken.

  claim met gratis bonussen 

prijs gaat hierna omhoog

De ervaringen van onze cursisten en leden

De ervaringen van onze cursisten en leden

Waarom zou je investeren?

Jouw spaargeld wordt in 20 jaar ruim 50% minder waard.

Wat ga jij doen? Sparen, laten beleggen of het zelf doen mét de juiste kennis?
*met de inflatie van 2022/2023

Waarom zou je investeren?

Jouw spaargeld wordt in 20 jaar ruim 50% minder waard.

Wat ga jij doen? Sparen, laten beleggen of het zelf doen mét de juiste kennis?
*met de inflatie van 2022/2023

grafiek investeren madelon vos

null

Jouw financiële gids en houvast

null

Netwerk met gelijkgestemden

null

Op telefoon & computer/tablet

telegraaf_madelonvos opleiding vermogensopbouw

Over de instructrice

Mijn naam is Madelon Vos. Sinds 2013 ben ik actief op het gebied van investeren, macro-economie, monetair beleid en de financiële markten. Zo kocht ik mijn eerste bitcoin in 2013 en begon ik mijn carrière in 2015 met het schrijven van columns over investeren en de economie voor onder ander IEX.nl, Business Insider en Investing.com. Ook was ik drie jaar co-host bij de financiële podcast genaamd Cryptocast van BNR Nieuwsradio en was ik HBO docente bij het vak Technische Analyse op de Hogeschool.

Inmiddels focus ik mij zeven dagen in de week op het delen van mijn jarenlange ervaring en kennis via o.a. YouTube aan 500.000+ kijkers per maand om mijn cursisten, lezers, kijkers en luisteraars te inspireren en motiveren om hun financiële toekomst in eigen handen te nemen en de nodige stappen te zetten die nodig zijn om financiële rust te ervaren zodat je kunt genieten van de dingen die er echt toe doen in het leven.

Alleen nu: Inclusief werkboek, 90 dagen MoneyTalks Community én €200 actiekorting

Ervaringen van eerdere deelnemers

Ervaringen van eerdere deelnemers

review madelon vos opleiding vermogensopbouw beheer

review madelon vos opleiding vermogensopbouw beheer

review madelon vos opleiding vermogensopbouw beheer

review madelon vos opleiding vermogensopbouw beheer

review madelon vos opleiding vermogensopbouw beheer

review madelon vos opleiding vermogensopbouw beheer

review madelon vos opleiding vermogensopbouw beheer

review madelon vos opleiding vermogensopbouw beheer

review madelon vos opleiding vermogensopbouw beheer

null

review madelon vos opleiding vermogensopbouw beheer

review madelon vos opleiding vermogensopbouw beheer

Inclusief gratis werkboek + financiële tools

Krijg het werkboek en de digitale tools die ikzelf ook gebruik om mijn financiën in kaart te brengen en  doelen te stellen voor mijn financiële succes.


NRTO keurmerk Madelon Vos

Wij beschikken over het NRTO-keurmerk

De NRTO, Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, heeft dit keurmerk in het leven geroepen waarmee ze de kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt kunnen waarborgen.. 

Bedrijven met een NRTO-keurmerk zijn transparant zijn over de aangeboden diensten en producten, zeer professioneel in de omgang met klanten, er wordt deskundig personeel ingezet op de training te begeleiden, de trainingen die worden aangeboden hebben duidelijke leeruitkomsten, de klanttevredenheid wordt gemeten en het bedrijf streeft naar continue verbetering.


4,7/5 beoordeeld

door onze cursisten


25.000+ cursisten

die onze opleidingen volgen


10+ jaar ervaring

in investeren en de economie

madelonvos opleiding vermogensopbouw
€ 5120,-
€ 1197,- incl. btw

Opleiding Bouw, Beheer & Bescherm jouw Vermogen

Dit is wat je krijgt:

 • De gehele Opleiding Bouw, Beheer & Bescherm Vermogen - 20+ uur (t.w.v. €2500)
 • Bekijk hoe ik mijn vermogen opbouw, beheer en bescherm
 • Werkboek + financiële tools (t.w.v. €500)
 • Exclusieve bonus video's en live sessies - 5 uur (t.w.v. €500)
 • 3 maanden toegang tot onze besloten MoneyTalks Community (t.w.v. €120)
 • Levenslang toegang tot alle lessen (t.w.v. €1000)
 • Gehele opleiding in podcastvorm (t.w.v. €500)
 • €120 aan gratis bitcoin/goud/aandelen via onze partners bij nieuw account
 • Kosten zijn aftrekbaar van je winst als ondernemer

De deuren sluiten op 23 november om 00.00uur zodat we zo goed mogelijk kunnen focussen op de eerste groep cursisten. Hierna gaat de prijs ook omhoog.
PS: Deze opleiding is gemaakt voor iedereen, ongeacht je inkomen, ervaring of leeftijd

 Start vandaag nog
als de knop niet werkt, zitten we helaas al vol
madelonvos opleiding vermogensopbouw
€ 4160,-
€ 1197,- incl. btw

Opleiding Bouw, Beheer & Bescherm jouw Vermogen

Dit is wat je krijgt:

 • De gehele Opleiding Bouw, Beheer & Bescherm Vermogen - 20+ uur (t.w.v. €2500)
 • Bekijk hoe ik mijn vermogen opbouw, beheer en bescherm
 • Werkboek + financiële tools (t.w.v. €500)
 • Exclusieve bonus video's en live sessies - 5 uur (t.w.v. €500)
 • 3 maanden toegang tot onze besloten MoneyTalks Community (t.w.v. €120)
 • Levenslang toegang tot alle lessen (t.w.v. €1000)
 • Gehele opleiding in podcastvorm (t.w.v. €500)
 • €120 aan gratis bitcoin/goud/aandelen via onze partners bij nieuw account
 • Kosten zijn aftrekbaar van je winst als ondernemer

De deuren sluiten op 23 november om 00.00uur zodat we zo goed mogelijk kunnen focussen op de eerste groep cursisten. Hierna gaat de prijs ook omhoog.
PS: Deze opleiding is gemaakt voor iedereen, ongeacht je inkomen, ervaring of leeftijd


 Start vandaag nog
als de knop niet werkt, zitten we helaas al vol
50 plekken beschikbaar t/m 23 november 2023. Je hebt nog:
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Google Review - Madelon Vos - madelonvos.nl

Vraag je werkgever naar jouw ontwikkelbudget

Bij sommige bedrijven kun je gebruik maken van jouw Persoonlijk Ontwikkel Budget (POB). Dit is een uitstekende mogelijkheid om te investeren in je persoonlijke en professionele groei. Het stelt je in staat om opleidingen te volgen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en je carrièremogelijkheden te vergroten.

Er zijn reeds veel cursisten die onze opleidingen volgen via hun werkgever. Denk aan bedrijven zoals:  T-Mobile, SNS Bank, Eneco, Essent, Holland Casino, etc.

Vraag HR of je manager naar de mogelijkheden en mail ons op contact@madelonvos.nl wanneer je aanvraag is goedgekeurd. 

null

Vraag je werkgever naar jouw ontwikkelbudget

Bij sommige bedrijven kun je gebruik maken van jouw Persoonlijk Ontwikkel Budget (POB). Dit is een uitstekende mogelijkheid om te investeren in je persoonlijke en professionele groei. Het stelt je in staat om opleidingen te volgen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en je carrièremogelijkheden te vergroten.

Er zijn reeds veel cursisten die onze opleidingen volgen via hun werkgever. Denk aan bedrijven zoals:  T-Mobile, SNS Bank, Eneco, Essent, Holland Casino, etc.

Vraag HR of je manager naar de mogelijkheden en mail ons op contact@madelonvos.nl wanneer je aanvraag is goedgekeurd. 

Nu met €200 actiekorting en levenslange toegang!


null 

Let op!

Er bestaat geen manier om snel rijk te worden middels een opleiding. Alles leren over investeren vereist veel tijd, onderzoek, oefenen en vallen en opstaan. Hier helpen wij natuurlijk mee waar nodig. Middels de community kun je al je vragen stellen, updates ontvangen en leren van ervaren experts.

Niet goed? Geld terug!

Wij zijn er van overtuigd dat onze opleidingen veel meer waarde geven dan dat ze kosten. Dit kun je ook zien aan onze reviews. Wanneer je maximaal 25% van de opleiding hebt gevolgd binnen 14 dagen, krijg je gewoon je geld terug.
null

Let op!

Er bestaat geen manier om snel rijk te worden middels een opleiding. Alles leren over investeren vereist veel tijd, onderzoek, oefenen en vallen en opstaan. Hier helpen wij natuurlijk mee waar nodig. Middels de community kun je al je vragen stellen, updates ontvangen en leren van ervaren experts.


 

Niet goed? Geld terug!

Wij zijn er van overtuigd dat onze opleidingen veel meer waarde geven dan dat ze kosten. Dit kun je ook zien aan onze reviews. Wanneer je maximaal 25% van de opleiding hebt gevolgd binnen 14 dagen, krijg je gewoon je geld terug.


null 

Veelgestelde vragen

Wanneer start de opleiding en moet ik op specifieke tijdstippen aanwezig zijn?

Het betreft een online opleiding die geheel in je eigen tijd te volgen is. Daarnaast heb je levenslang toegang tot de opleiding zodat je alles op je eigen tempo kunt volgen.

Hoe gaat de opleiding in zijn werk?

De opleiding betreft een online opleiding waar je levenslang toegang tot hebt.

Je kunt dit dus zo vaak en wanneer je maar wilt terugzien en is vooraf opgenomen. Er is altijd gelegenheid om vragen te stellen in de community tijdens het volgen van de opleiding! Zo weet je zeker dat je alles goed oppikt en in de praktijk kunt toepassen.

Ik ben een beginner, is de opleiding ook geschikt voor mij?

De opleiding is gemaakt voor zowel beginners als voor gevorderden. Zoals je waarschijnlijk weet is het mijn specialiteit om lastige financiële materie om te zetten naar hapbare brokken. Mijn ervaring van de afgelopen 10+ jaar zit in de opleiding.

Ik woon in een ander land dan Nederland, is de opleiding dan ook geschikt voor mij?

Jazeker, de kennis is universeel toepasbaar door iedereen over de gehele wereld.

Hoe lang kan ik de opleiding terugkijken?

Alle cursisten kunnen de opleidingen levenslang terugkijken 🙂

Wat heb ik allemaal nodig om de opleiding te kunnen volgen?

De opleidingen zijn te volgen via de telefoon, tablet of pc/laptop. Daarnaast is het enige wat je nodig hebt een internetverbinding en zin om meer te leren!

Ik ben ondernemer. Zijn de kosten aftrekbaar van mijn winst en kan ik de BTW verrekenen?

Ja, de kosten zijn aftrekbaar en de BTW is verrekenbaar als ondernemer.

Ik ben student, kan ik korting krijgen?

Ben je student? Stuur dan jouw studentenpas naar contact@madelonvos.nl en krijg 25% korting op deze opleiding (geldt alleen voor de opleiding en niet voor het MoneyTalks Community abonnement). Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Kun je een opleiding annuleren?

Wij zijn er van overtuigd dat onze opleidingen veel meer waarde geven dan dat ze kosten. Dit kun je ook zien aan onze reviews. Wanneer je maximaal 25% van de opleiding hebt gevolgd binnen 14 dagen, krijg je gewoon je geld terug. Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Als je de opleiding meer dan 25% gevolgd hebt of langer dan 14 dagen geleden hebt aangeschaft kunnen wij de opleiding niet meer voor je annuleren. Wanneer je voldoet aan de bovenstaande voorwaarden en wilt annuleren, stuur ons dan een e-mail naar contact@madelonvos.nl met daarin jouw bestelnummer, naam en rekeninggegevens.

Wij streven er naar de annulering binnen een week te verwerken en het geld terug te storten.

Kan ik vragen stellen tijdens de opleiding?

Jazeker! Je kunt al je vragen kwijt via de bijgeleverde besloten communitytoegang die je meegeleverd krijgt bij aankoop van de opleiding. Al je vragen worden normaliter binnen een uur beantwoord. Ook kan je je vragen stellen tijdens de Q&A sessies die we maandelijks organiseren.

Voor wie is deze opleiding?

- Mensen die meer financiële rust willen ervaren
- Mensen die hun vermogen willen opbouwen en beheren
- Mensen die hun vermogen niet willen zien verdampen door inflatie
- Mensen die een mooi pensioen willen opbouwen
- Mensen die meer grip willen op hun financiën
- Mensen die vrijer en onafhankelijker willen leven
- Mensen die kiezen voor een financieel zekere toekomst
- Mensen die hun mindset willen opkrikken omtrent geld & investeren
- Mensen die geen idee hebben waar te beginnen met investeren

Ik heb niet zoveel vermogen, kan ik dan ook meedoen?

Jazeker, juist! Ik maak juist opleidingen en gratis video's die toegankelijk zijn voor iedereen. Heb je minimaal EU100 per maand over, dan kun je al starten met het opbouwen van een mooi vermogen en/of pensioen.

Ik woon in het buitenland, is deze opleiding dan ook geschikt voor mij?

Jazeker, deze opleiding is wereldwijd van toepassing en heeft een universeel karakter.

Kan ik deze opleiding afnemen met het STAP-budget?

Nee, we hebben er expliciet voor gekozen om onze opleidingen niet meer aan te bieden via het STAP-budget. Je kunt de opleiding afnemen via madelonvos.nl/bbb

Ik twijfel nog, kan ik in contact komen met een collega om mijn vraag/vragen te stellen?

Natuurlijk! Je kunt mij of een collega een whatsapp sturen via 0617234044. Dan krijg je uiterlijk binnen een uur een reactie.

  volg opleiding met gratis bonussen 

prijs gaat omhoog na 23 november
whatsapp met ons madelon vos bbb opleiding

Heb je nog een vraag?

Whatsapp mij dan via 0617234044 en ik kom er z.s.m. op terug. Druk op de onderstaande knop om het gesprek meteen te starten.

whatsapp met ons madelon vos bbb opleiding 


Heb je nog een vraag?

Whatsapp mij dan via 0617234044 en ik kom er z.s.m. op terug. Druk op de onderstaande knop om het gesprek meteen te starten.