BLACK FRIDAY (alleen t/m vrijdag)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
claim acties

30 dagen Moneytalks Community voor slechts €1,- 

De behoefte aan financiële educatie is momenteel zeer belangrijk.
Daarom laten we je graag kennismaken met onze MoneyTalks Community waar we dagelijks tools, inzichten en kennis delen zodat jij betere en slimmere financiële beslissingen kunt nemen. Alleen deze week daarom: 1 maand lidmaatschap uitproberen voor slechts €1,-.
Let op: dit is een abonnement en ieder moment opzegbaar door een simpel mailtje te sturen naar ons.

€10 gratis bij cryptoplatform Bitvavo

Handel, koop, verkoop en bewaar meer dan 50 digitale valuta bij het grootste en goedkoopste cryptocurrency handelsplatform van Nederland. Dit platform is ideaal voor handelaren vanwege het gebruiksgemak en ruim assortiment aan cryptocurrencies.

1 gram goud a €55 gratis bij GoldRepublic

Koop goud, zilver en platinum fysiek bij GoldRepublic en laat het professioneel opslaan in een kluis naar keuze en verkoop je edelmetalen op ieder moment. De kluizen worden beheerd door een onafhankelijke bewaarder. Er is altijd sprake van 100% toegewezen edelmetalen waar jij juridisch eigenaar van bent, wat betekent dat alle aangekochte edelmetalen te allen tijde jouw eigendom is en je dagelijks een mail krijgt met jouw unieke baarnummer.

trading view black friday

Tot 60% korting bij Tradingview 

TradingView heeft alle trading tools die je nodig hebt om je trades te doen en te delen. Real-time data en browser-based grafieken geven je de mogelijkheid om waar dan ook te traden gezien er geen complexe installaties zijn vereist.

stap budget madelon vos technische analyse

Opleiding Technische Analyse GRATIS via STAP-Budget

Sinds dit jaar heb ik het kwaliteitskeurmerk van de NRTO ontvangen (De Nederlandse Raad voor Training en Opleidingen) waar ik super trots op ben! Dit maakt het mogelijk om voor mijn cursus gebruik te maken van de STAP-subsidie. Hiermee volg je dus geheel gratis onze opleiding. Inclusief 1 jaar community ondersteuning.
strategiegesprek gratis madelon. vos

Gratis strategiegesprek (15 plekken)

Kennis is macht. Helemaal wat betreft investeren en traden.

Het is ontzettend belangrijk om de juiste kennis in huis te hebben voordat je ergens mee begint.
Herken jij jezelf hierin? Heb je niet de nodige kennis over investeren en traden? Of wil je nu wél succesvol leren investeren?

Mijn teamleden hebben plek vrijgemaakt in hun agenda om met 15 mensen te bellen. Helemaal gratis.

We zullen in dit telefoongesprek kijken waar je nu staat, en wat je kunt gaan doen om jezelf te verbeteren. Zo hoef jij niet de fouten te maken die ik in het begin heb gemaakt. Lijkt jou dat wat? Plan hem hieronder in [vol = vol].