Veelgestelde vragen

Hier heb ik een pagina voor ingericht, zie hiervoor deze pagina. Zie voor de platformen die ik gebruik en aanbeveel

Zelf geef ik geen beleggingsadvies dus kan ik helaas geen antwoord geven op je vraag.

Één van de dingen die bij mij heel veel invloed hebben op inkoop en verkoop momenten is technische analyse. 

Hiermee neem je het heft in eigen handen. Dit kan je doen d.m.v. van mijn cursussen bijvoorbeeld.

Verdiep je in de materie alvorens je gaat investeren in assets. Dit kan bijvoorbeeld via cursussen en video’s op het internet, bijvoorbeeld mijn YouTube kanaal. Stap nooit ergens blindelings in en beleg nooit geld wat je niet kunt missen of geleend hebt. Beleggen brengt risico’s met zich mee.

De cursus betreft een online cursus waar je levenslang toegang tot hebt.

Je kunt dit dus zo vaak en wanneer je maar wilt terugzien en is vooraf opgenomen. Er is altijd gelegenheid om vragen te stellen tijdens de cursus.

 

De cursussen zijn gemaakt voor zowel beginners als voor gevorderden. Mijn ervaring van de afgelopen 9 jaar zit in de cursussen.

De cursus is geschikt voor zowel daytraden, longterm traden en alles er tussenin. Mijn ervaring van de afgelopen 9 jaar zit in beide cursussen.

Zeker niet! De techniek is toepasbaar op alle markten zoals crypto, bitcoin, aandelen, goud, zilver, forex, etc.

De cursussen zijn te volgen via de telefoon, tablet of pc/laptop. Daarnaast is het enige wat je nodig hebt een internetverbinding en zin om meer te leren!

Super bedankt dat je een beoordeling wilt achterlaten. Dit helpt ons weer beter om het materiaal te verbeteren voor de huidige cursussen en nieuw materiaal. Een beoordeling achterlaten kan via deze link.

Alle cursisten kunnen de cursussen levenslang terugkijken 🙂

Omdat wij elke cursist tevreden willen houden, kun je uit coulance de cursus nog steeds annuleren mits je tot maximaal 25% gevolgd hebt. Zie hiervoor de algemene voorwaarden. 

Als je meer dan 25% gevolgd hebt kunnen wij de cursus niet meer voor je annuleren. Wanneer je voldoet aan de bovenstaande voorwaarden en wilt annuleren, stuur ons dan een e-mail naar
contact@madelonvos.nl met daarin jouw bestelnummer, naam en rekeninggegevens.

Wij streven er naar de annulering binnen een week te verwerken en het geld terug te storten.

Ja, dat kan. We hebben een gratis kennismakingscursus van beide cursussen zodat je eerst kunt kennismaken met het platform, de video’s en de manier van doceren van Madelon. Deze vind je via deze link.


Ik ben tevens docent aan de HvA, dus ze heb veel ervaring met lesgeven.

Heb je een andere vraag?

Wil je samenwerken? Heb je persvragen? Of een andere brandende vraag? Ik help je graag! Je kunt je vraag achterlaten via een mail naar contact@madelonvos.nl.