Veelgestelde vragen

Ben je nieuw in de crypto- en beleggingswereld? En wil je weten hoe je moet starten, welke cursus bij je past of welke platformen ik aanraad? Bekijk dan onze pagina met (gratis) cursussen, lees mijn columns of sluit je aan bij onze MoneyTalks Community. Lees hieronder mijn antwoorden op veelgestelde vragen, vragen over de cursussen en de MoneyTalks Community.

Algemeen

Hier heb ik deze pagina voor ingericht waar je de platformen vind die ik gebruik en aanbeveel.

Zelf geef ik geen beleggingsadvies dus kan ik helaas geen antwoord geven op je vraag.

Één van de dingen die bij mij heel veel invloed hebben op inkoop en verkoop momenten is technische analyse. 

Hiermee neem je het heft in eigen handen. Dit kan je doen d.m.v. van mijn cursussen bijvoorbeeld.

Verdiep je in de materie alvorens je gaat investeren in assets. Dit kan bijvoorbeeld via cursussen, onze MoneyTalks Community en video’s op het internet, bijvoorbeeld mijn YouTube kanaal. Stap nooit ergens blindelings in en beleg nooit geld wat je niet kunt missen of geleend hebt. Beleggen brengt namelijk risico’s met zich mee.

Inloggen in de cursussen kan via de volgende link >>

Wil je inloggen in de MoneyTalks Community? Volg dan de 3 stappen via de volgende link >>

Cursussen

Zelf geef ik geen beleggingsadvies dus kan ik helaas geen antwoord geven op je vraag.

Één van de dingen die bij mij heel veel invloed hebben op inkoop en verkoop momenten is technische analyse. 

Hiermee neem je het heft in eigen handen. Dit kan je doen d.m.v. van mijn cursussen bijvoorbeeld.

Verdiep je in de materie alvorens je gaat investeren in assets. Dit kan bijvoorbeeld via cursussen en video’s op het internet, bijvoorbeeld mijn YouTube kanaal. Stap nooit ergens blindelings in en beleg nooit geld wat je niet kunt missen of geleend hebt. Beleggen brengt risico’s met zich mee.

De cursus betreft een online cursus waar je levenslang toegang tot hebt.

Je kunt dit dus zo vaak en wanneer je maar wilt terugzien en is vooraf opgenomen. Er is altijd gelegenheid om vragen te stellen tijdens de cursus.

 

De cursussen zijn gemaakt voor zowel beginners als voor gevorderden. Mijn ervaring van de afgelopen 9 jaar zit in de cursussen.

De cursus is geschikt voor zowel daytraden, longterm traden en alles er tussenin. Mijn ervaring van de afgelopen 9 jaar zit in beide cursussen.

Zeker niet! De techniek is toepasbaar op alle markten zoals crypto, bitcoin, aandelen, goud, zilver, forex, etc.

De cursussen zijn te volgen via de telefoon, tablet of pc/laptop. Daarnaast is het enige wat je nodig hebt een internetverbinding en zin om meer te leren!

Super bedankt dat je een beoordeling wilt achterlaten. Dit helpt ons weer beter om het materiaal te verbeteren voor de huidige cursussen en nieuw materiaal. Een beoordeling achterlaten kan via deze link.

Alle cursisten kunnen de cursussen levenslang terugkijken 🙂

Omdat wij elke cursist tevreden willen houden, kun je uit coulance de cursus nog steeds annuleren mits je tot maximaal 25% gevolgd hebt. Zie hiervoor de algemene voorwaarden. 

Als je meer dan 25% gevolgd hebt kunnen wij de cursus niet meer voor je annuleren. Wanneer je voldoet aan de bovenstaande voorwaarden en wilt annuleren, stuur ons dan een e-mail naar contact@madelonvos.nl met daarin jouw bestelnummer, naam en rekeninggegevens.

Wij streven er naar de annulering binnen een week te verwerken en het geld terug te storten.

Ja, dat kan. We hebben een gratis kennismakingscursus van beide cursussen zodat je eerst kunt kennismaken met het platform, de video’s en de manier van doceren van Madelon. Deze vind je via deze link.

Madelon is tevens docent aan de HvA, dus ze heeft veel ervaring met lesgeven.

MoneyTalks Community

De MoneyTalks community is zowel voor beginners als voor gevorderden. Mocht je twijfelen, kun je het platform de eerste 7 dagen voor een €1,- volgen. Dat kan via deze link.

Nou bijna gratis, de eerste 7 dagen kun je voor €1,- uitproberen. Daarna wordt het abonnement slechts €29,95 per maand en is ieder moment opzegbaar via 1 druk op de knop in je eigen account.

De MoneyTalks Community is beschikbaar op zowel de computer als via een zeer gebruiksvriendelijke App op je mobiel. Wij werken nu met Discord vanwege de snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

Zeker niet! We behandelen assets zoals crypto, goud, zilver, aandelen etc.

Mocht er veel vraag zijn over specifieke assets, kunnen we overwegen om hier een specialist over aan te haken!

We delen uiteraard content die gerelateerd is aan het handelen in assets, hier wordt ook over gediscussieerd en kennis over gedeeld. Echter is dit geen traders-only community. We behandelen investeren in de breedste zin van het woord.

 

We delen dan ook geen koop- en verkoopsignalen, maar bespreken samen grafieken en leggen de focus op educatie en het opbouwen van een mooie investment portefeuille. Niets in deze community mag worden beschouwd als beleggingsadvies.

We vertellen je niet wat je moet kopen of moet verkopen. We vinden het belangrijker dat je weet hoe je zelf je assets kunt analyseren en op basis hiervan beslissingen kunt maken.

Uiteraard doe ik technische analyses op assets naar keuze. Dit kunnen crypto’s zijn, goud, zilver, aandelen, etc. Op basis hiervan spreek ik mijn koersverwachtingen uit. Dit is ten allen tijden geen financieel advies.

Daarnaast focussen we op het belangrijkste nieuws en inzichten, onderzoek en educatie zodat dit jou kan helpen bij het investeren. Dit scheelt jou uiteraard enorm veel tijd.

 Dit hangt af van de duur van het abonnement die je aanschaft. Een maandabonnement is ieder moment opzegbaar, een halfjaar abonnement ieder moment na een half jaar en een jaar abonnement ieder moment na een jaar. Hierbij geldt uiteraard de bedenktijd van 14 dagen waarin je je aankoop zonder opgaaf van reden kunt opzeggen.

Let op: De trial- en maandbonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn na verlenging uiteraard ieder moment opzegbaar en kun je je aankoopbedrag terugkrijgen.

De trial- en maandabonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn na verlenging uiteraard ieder moment opzegbaar. Een halfjaar abonnement ieder moment na een half jaar en een jaar abonnement ieder moment na een jaar. In het geval van een duurovereenkomst (halfjaar of jaarabonnement), geldt dat de overeenkomst is aangegaan voor de tussen partijen overeengekomen duur. Hierbij geldt uiteraard de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Als je spijt krijgt van je aankoop kun je de aankoop binnen deze termijn zonder opgaaf van reden opzeggen en je aankoopbedrag terugkrijgen.

Dit kan je doen door je naam, e-mail adres en discord naam te mailen naar contact@madelonvos.nl.

Heb je een andere vraag?

Heb je een andere brandende vraag? In de MoneyTalks Community wordt uitgebreid ingegaan op elke vraag. Heb je een vraag aan mij over de cursussen, community of iets anders? Mail dan naar contact@madelonvos.nl.