GRATIS - Online Cursus Traden met behulp van Technische Analyse

Beoordeeld door 132 cursisten:

4.7/5

4.8

7892

7892

Cursus Technische Analyse bitcoin crypto's Madelon Vos gratis
willem middelkoop over madelon vos

In de financiële wereld zijn de publicerende vrouwen op 1 hand te tellen. In crypto-land is het nog erger. Daarom moeten we onze Madelon Vos koesteren.

komma-white-1.png

Willem Middelkoop
Auteur van The Big Reset

Over de instructrice

Mijn naam is Madelon Vos en sinds 2013 ben ik actief binnen de cryptobranche. Zo schreef ik columns over cryptocurrencies, economie, investeren en traden voor vele bekende beleggingswebsites, was ik drie jaar co-host bij de podcast genaamd: De Cryptocast van BNR Nieuwsradio en gaf ik het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. Inmiddels focus ik mij voornamelijk op het creëren van (video)content over de economie, investeren én bitcoin. Graag deel ik mijn kennis en enthousiasme met jou.

 

Zeven dagen per week creëer ik content over cryptocurrencies, de (macro-)economie, en trading. In het bijzonder richt ik mij op het vak technische analyse en het succesvol handelen op basis van deze tools. Ik deel mijn kennis en streef samen met mijn cursisten, lezers, kijkers, luisteraars én community members naar het best haalbare resultaat.

Madelon Vos biografie

Ruim 9 jaar ervaring

In de beleggingsmarkt en met traden  

15.000+ cursisten

en 1000+ leden die op dagelijkse basis kennis delen en netwerken 

4.8/5

gemiddelde beoordeling

iphoneiPhone Madelon Vos grafiek technische analyse

'Goede trader?'

2017 was hét jaar van bitcoin. De koers steeg in slechts 12 maanden tijd van $700 naar een recordhoogte van bijna $20.000. In een uptrend wordt traden gezien als een makkelijke manier om geld te verdienen, waardoor Nederland massaal instapte. Niets bleek echter minder waar te zijn. Begin 2018 ging het faliekant mis. De koersen storten ineen en momenteel is de koers uit het dal aan het krabbelen.

 

Veel Crypto-fanaten kwamen erachter dat traden in een neerwaartse trend heel lastig is. Dat is waar, maar het is absoluut niet onmogelijk. Vele analisten weten het zeker, Bitcoin en crypto zijn bezig met hun opmars richting een nieuwe ‘All Time High’. Wanneer is echter nog de vraag.

 

Voor jou is nú de tijd om te leren, zodat je klaar staat wanneer de koersen in rap tempo omhoog schieten. Want ook in een dalende trend of zijwaartse trend, is het mogelijk om lucratief te kunnen handelen. Hier heb je echter wel de juiste kennis en kunde voor nodig, en daar wil ik je met mijn acht jaar ervaring graag bij helpen middels deze gratis online cursus Technische Analyse.

Gratis online cursus Technische Analyse - Hoe handel je in cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse?

In deze gratis cursus maak je kennis met de handel in Bitcoin en crypto’s. Ik help je op weg met het lezen van grafieken aan de hand van een paar simpele tools. Daarnaast ga ik in op de volgende onderwerpen:

Cursus Technische Analyse bitcoin crypto's Madelon Vos gratis

Beoordeeld door 132 cursisten: 

4.7/5

4.8

7892

7892

Leer op eigen tempo

7 lessen

55 minuten, 31 seconden

Wat anderen zeggen over deze cursus

Francois
Francois
์Need-to-know trading cursus
Lees verder
Need-to-share & Need-to-know trading cursus van Madelon Vos. Iedereen die hier in geïnteresseerd is moet deze cursus volgen om gewoon weg simpel te begrijpen wat er gebeurd. Ik ben overtuigd dat het geen toevalligheden in de patronen zijn maar dat er inderdaad een markt psychologie achter zit. Waar je dus op kan inspelen.
Lodewijk
Lodewijk
Deze Cursus is een echte teaser !
Lees verder
Prima gedaan! Snel de concepten en de tools aangereikt en niet verstrikt geraakt in het (vaak te intellectuele en verwarrende) financiele jargon waardoor je duidelijk maakt dat deze aansluitende uitgebreide cursus net door zijn laagdrempeligheid door werkelijk iedereen (die zich een beetje wil inspannen) kan gevolgd worden. Op deze manier neem je onmiddelijk de eventuele twijfel en angst weg. En door je transparante en vlotte bereikbaarheid voelt elke leek zich meteen op z’n gemak en ook in staat om te focussen op de aangeboden materie/stof en om er succes of resultaat mee te kunnen behalen op de markt.
John
John
Van confectie naar maatwerk
Lees verder
Ik volg Madelon al een tijdje, via Cryptocast leren kennen, daarna volger op twitter en vervolgens abonnee op haar YouTube kanaal. Om deze materie volledig te kunnen begrijpen besef ik me dat je het dan ook moet bestuderen, maar waar begin je dan? Gelukkig is er nu een cursus van Madelon die me heel wat wijzer gaat maken.
Maikel
Maikel
To the point.. en duidelijk zoals altijd
Lees verder
Zeer duidelijk en niet te lang. Lekker to the point..
Stephan
Stephan
Één van de betere TA cursussen
Lees verder
Ik heb al een aantal cursussen gevolgd, zowel in person als online maar kan concluderen dat dit één van de betere cursussen is die ik heb gevolgd. Goed te volgen, duidelijk uitgelegd en volledig. Bedankt weer Madelon! Keep up the good work.
Daniela
Daniela
Uitmuntende cursus van Madelon
Lees verder
Ik volg je al sinds het begin en was meteen enthousiast toen je een cursus lanceerde. Ik vond het een zeer leerzame cursus waardoor ik al erg snel alle opgedane kennis toe kon passen in de praktijk. Op het eerste oog lijkt het een forse prijs maar ik heb het reeds dubbel en dwars terugverdiend door de kennis. Ga zo door Madelon! Ik hoop dat je met meer cursussen komt.
Previous
Next

Nog meer leren over Technische Analyse en cryptohandel?

In de bovenstaande gratis cursus maak je kennis met de basis principes van Technische Analyse én mijn manier van doceren. Deze cursus dient dus enkel als voorproefje van de volledige cursus.

Wil jij alles leren over het handelen in crypto’s en echt zelf aan de slag kunnen? Volg dan de volledige cursus. In deze cursus behandel ik stap voor stap alle facetten die je nodig hebt om in cryptocurrencies te kunnen handelen aan de hand van Technische Analyse.

Cursus Technische Analyse bitcoin crypto's Madelon Vos