MEDIA

REVIEWS

Wat cursisten en leden zeggen:

Bert
Bert
Helemaal top
Read More
zonder veel vakjargon uitgelegd waar het om draait. volg haar ook op You tube en steek er iedere week iets van op! zeker een aanrader! leuk Nederlands accent geeft sowieso ook een meerwaarde 🙂
Francois
Francois
Need-to-share & Need-to-know
Read More
Need-to-share & Need-to-know trading cursus van Madelon Vos. Iedereen die hier in geïnteresseerd is moet deze cursus volgen om gewoon weg simpel te begrijpen wat er gebeurd. Ik ben overtuigd dat het geen toevalligheden in de patronen zijn maar dat er inderdaad een markt psychologie achter zit. Waar je dus op kan inspelen.
Pascal
Pascal
Top gedaan Madelon!
Read More
Ik ben heel blij en te vrede dat ik een aantal altcoins verkocht heb om deze cursus te kunnen aanschaffen.(ik had vrouw beloofd geen geld meer in crypto te stoppen) Cursus doorlopen om mijn skills te fine tune .Dankjewel Madelon
Neil
Neil
Eindelijk 🙂
Read More
Ik heb lang uitgekeken naar deze cursus en zal hem meteen gaan volgen! Dankjewel Madelon.
John
John
Van confectie naar maatwerk
Read More
Ik volg Madelon al een tijdje, via Cryptocast leren kennen, daarna volger op twitter en vervolgens abonnee op haar YouTube kanaal. Om deze materie volledig te kunnen begrijpen besef ik me dat je het dan ook moet bestuderen, maar waar begin je dan? Gelukkig is er nu een cursus van Madelon die me heel wat wijzer gaat maken.
Felix
Felix
Dank!
Read More
Hoi Madelon, ik heb je cursus basics crypto gevolgd en voltooid. Voor mij was het een goede opfrissing. Een hoop wist ik al wel. Ik vond je uitleg top. Manier van spreken rustig en je hebt ook niet zoiets dat er een mening opgedrongen wordt ofzo. Dank. En blijf goede content produceren! 🙏💪
Maikel
Maikel
To the point en heel fijn uitgelegd
Read More
Zeer duidelijk en niet te lang. Lekker to the point..
Henk
Henk
Dankjewel! Voor alles zover
Read More
Hele leuke cursus, inmiddels 80% voltooid en er enorm veel aan gehad. Ik kan deze cursus terug kijken wanneer ik wil als hij afgerond is? Uiteraard heb ik al 5 a4tjes aan aantekeningen en schetsen, maar als ik straks mijn indicatoren heb gekozen zou ik juist die hoofdstukken nog even terug kijken.
Aicha
Aicha
Een hele fijne cursus
Read More
Fijne cursus met een mooie leeromgeving, bedankt. Ik ga de cursus over technische analyse ook zeker bekijken.
Masoud
Masoud
Goede cursus voor beginners
Read More
Erg blij met de cursus. Ik heb hem bijna afgekeken en gun je deze review nu al, dankjeewel!
Chris
Chris
Ik ben erg benieuwd
Read More
Ik volg Madelon sinds kort via de BNR Cryptocast en YouTube en wil me meer gaan verdiepen in cryptocurrencies. Ik ga er van uit dat deze cursus mij op weg gaat helpen.
Stephan
Stephan
Hele fijne basis cursus
Read More
Hele fijne introductie. Zeker de moeite waard en veel informatie voor een online cursus.
Paul
Paul
Goed bezig Madelon
Read More
Ik zit al een tijdje de cryptomarkt te volgen en wil mezelf meer verdiepen in de markt. Ik kijk onwijs uit naar de bitcoin basis cursus.
Mario
Mario
Zeer professioneel
Read More
opgewekt en professioneel gebracht voor mij mag de cursus uitgebreid worden hoe en waar een veilige externe wallet aanmaken en waar kan ik het best een adres aanmaken voor coins van een laptop of exchange te halen zou je hier dieper op in kunnen gaan voor 100 procent duidelijkheid te hebben dit ervaar ik als een omslachtig punt voor mezelf, zekerheid en veiligheid vind ik belangrijke punten in de keuze voor het door zien hoe de aan één sluiting van de transactie procedure in zijn totaal verloopt. verder kom je altijd super gemotiveerd over en het verveelt geen seconde om de aandacht er bij te houden!
Elvira
Elvira
Mijn doel is zeker behaald!
Read More
Hoi Madelon, bedankt voor al deze informatie. Mijn doel was om basiskennis te vergaren over BitCoin omdat ik het interessant vond, maar er gewoon niks van wist, en dat doel is zeker behaald! Ik ga toch eens voorzichtig aan de BitCoins beginnen 🙂 Dank je wel!
Albert
Albert
Aanrader!
Read More
Dag Madelon, dank voor je fijne cursus. Zeer leerzaam en echt een aanrader Met vr.gr Albert
Erna
Erna
Topper!
Read More
de cursussen van Madelon zijn begrijpelijk en heel interessant, echt een aanrader. Madelon is een top vrouw
Henry
Henry
Heel leerzaam, bedankt!
Read More
Heel leerzaam en met enthousiasme gegeven. Een heel aaanstekelijke cursus. Maar toch even laten bezinken na deze nieuwe opgedane kennis. Dank je wel Madelon !
Previous
Next

Bekend van:

fd-logo-1.png
Bnr-nieuwsradio-madelon-vos
iex logo
telegraaf review Madelon Vos
rtlz
trouw-wit

Google Reviews

reviews madelon crypto bitcoin cursus community
reviews madelon crypto bitcoin cursus community
reviews madelon crypto bitcoin cursus community
reviews madelon crypto bitcoin cursus community
willem middelkoop over madelon vos

In de financiële wereld zijn de publicerende vrouwen op 1 hand te tellen. In crypto-land is het nog erger. Daarom moeten we onze Miss Bitcoin koesteren.

komma-white-1.png

Willem Middelkoop
Auteur van The Big Reset