Download het gratis groeiplan
 
gratis-met-stap-budget-1

STAP-budget Update

We hebben goed nieuws! De opleiding Technische Analyse is na onderzoek, dit keer officieel door het Ministerie, opnieuw goedgekeurd én gaat 100% door. Jij kan je nu aanmelden voor de aankomende ronde. We sturen je ook een stappenplan op waardoor de kans vele malen groter is dat je het STAP-budget ook daadwerkelijk krijgt.. Je hebt echter wel een nieuw aanmeldbewijs nodig. Ik zou je daarom willen vragen om je via mijn website opnieuw aan te melden zodat je aanstaande dinsdag 1 november om 10:00 het juiste aanmeldbewijs kunt uploaden op de website van STAPUWV (binnen een aantal minuten krijg je hem in je mail). Dit kan via de knop hieronder of via hier.


PS: Heb jij je reeds aangemeld voor de opleidingsronde van 1 september, een officiële toekenning van UWV ontvangen, die vervolgens weer is ingetrokken?
Die aanmelding blijft geldig en je hoeft nu niks meer te doen. Je krijgt hier vanzelf bericht over. Je hoeft je dus niet aan te melden voor een andere cursus en loopt geen risico op het verliezen van jouw STAP-budget.

Heb je in de tussentijd al een vervangende cursus gekozen, maar wil je liever mijn TA cursus volgen? Dit kan! Bel dan het UWV op 088 898 22 02 en zij maken het voor je in orde.

9+ jaar ervaring

In de cryptobranche en met traden

25.000+ cursisten

Die dagelijks kennis op doen

4.8 / 5 beoordeeld

Door onze cursisten

9+ jaar ervaring

In de cryptobranche en met traden

25.000+ cursisten

Die dagelijks kennis opdoen

4.8 / 5 beoordeeld

Door onze cursisten

Wat kan je dinsdag 1 november 9.45uur verwachten?

We hebben een stappenplan opgesteld waarmee je precies weet hoe de aanmelding verloopt en je kans wordt vergroot om jouw STAP-budget te verkrijgen.Vind het stappenplan hieronder 👇🏻

FAQ Stap-budget

Wanneer start de cursus?

Voor de september en november ronde zullen we donderdag 1 december een mailupdate sturen en alvast beginnen met toegang geven. Gezien de vele studenten streven we ernaar om op maandag 5 december iedereen toegang te hebben verleend tot de eerste modules. De rest van de modules komen op 12 december online.

Ik heb reeds akkoord gekregen van het UWV voor de september ronde, moet ik nog iets doen?

Heb jij je in september aangemeld voor de opleiding Technische Analyse, die na toezegging, vervolgens weer werd ingetrokken. Dan is er goed nieuws! Wij hebben eindelijk officieel bericht ontvangen over deze aanmeldingsronde.

Je hebt inmiddels een mail/brief van UWV ontvangen waarin staat dat je een nieuw aanmeldbewijs moet sturen naar stapbudget.service@uwv.nl om je aanmelding te finaliseren. Dit aanmeldbewijs hebben we naar je gemaild. Zo niet? Mail ons dan even naar contact@madelonvos.nl en we maken het voor je in orde.

Hoe meld ik me aan?

Registreer je eerst voor mijn cursus via deze link

De STAP budgetten worden elke 2 maanden weer vrijgegeven. De volgende ronde start op 2 januari 2023 om 09.45 uur. Zorg ervoor dat je de stappen volgt op www.madelonvos.nl/stappenplan

Stel dat ik geen STAP-budget krijg van de overheid. Moet ik dan de EU1000 alsnog betalen uit eigen zak?

Nee, de aanvraag is geheel vrijblijvend. Mocht je geen STAP-budget kunnen krijgen, vervalt de aanvraag gewoon en ben je ons niks verschuldigd!

Zit er een addertje onder het gras?

Er is met 100% geen addertje onder het gras. Wij zijn erkende NRTO opleiders en kunnen jou als een van de enige in Nederland mogelijk maken om gebruik te maken van de STAP-subsidie. Je kunt dus volledig kosteloos en onbezorgd onze trainingen volgen. Het enige dat verwacht wordt is dat je minimaal 80% van de training volgt binnen 3 maanden na toegang. Hierdoor kun je des te sneller aan de slag in de praktijk of op de arbeidsmarkt.

Hoe lang duurt de cursus, is het online en in je eigen tijd te volgen?

De cursus duurt ongeveer 4 uur, is geheel in je eigen tijd online te volgen.

Ik ben 67+ jaar oud en/of woon niet in Nederland. Hoe kan ik de cursus alsnog krijgen?

Helaas is het STAP-budget enkel voor iedereen tussen 18-67 en Nederlanders. Wel kun je de cursus alsnog afnemen via onze website via deze link. Je kunt ook de cursus samen volgen met iemand anders waarmee je de aanmelding zou kunnen doen, bijvoorbeeld via je partner, vrienden of familie.

Is de nieuwe cursus die Madelon aan het maken is ook te krijgen via STAP-budget?

Dat weten we nog niet zeker. Twijfel je? We raden je aan om mijn huidige cursus af te nemen. Mochten we de nieuwe cursus ook met STAP aanbieden, kun je deze via jouw STAP-budget in 2023 afnemen gezien je ieder jaar recht hebt op EU1000 STAP-budget.Jezelf aanmelden voor de Cursus Technische Analyse kan via deze link.

Ik heb me aangemeld maar heb geen bevestigingsmail of een aanmeldingsbewijs ontvangen, wat moet ik doen?

We raden je aan om jouw spam folder eerst te checken. Als je de mail alsnog niet kunt vinden, kan het zijn dat je je hebt afgemeld voor onze nieuwsbrief in het verleden.

Stuur dan een mail naar contact@madelonvos.nl met jouw voor- en achternaam zodat we je alsnog de bevestigingsmail en aanmeldingsbewijs kunnen sturen en je gegevens in ons systeem aan kunnen passen.

Stel dat ik geen STAP-budget kan krijgen, hoe kan ik dan alsnog de cursus/community financiëren?

We hopen dat de overheid de criteria voor het STAP-budget minder streng maakt. Het ziet er alleen niet uit dat dit binnenkort gaat gebeuren. In de tussentijd kun je ook op andere manieren onze cursus volgen:

- Je kunt het gewoon kopen via deze link.
- Je kunt je werkgever vragen om het te financiëren via jouw trainingsbudget
- Je kunt affiliate van ons worden en via de commissie de cursus terug verdienen via deze link.

Kan ik zelf ook de STAP-subsidie krijgen?

JA! Je moet alleen voldoen aan de volgende eisen:

-Je werkt, onderneemt of bent op zoek naar werk
-Je woont in Nederland
-Je bent 18 jaar of ouder

Op de website van Stap UWV staat dat het STAP-budget op is. Klopt dit?

Elke 2 maanden start een aanvraagperiode. De eerstvolgende is 2 januari 2023 om 09.45 uur. Is het geld van een periode op als je een aanvraag wilt doen? Probeer het dan opnieuw in een volgende aanvraagperiode. De budgetten gaan hard, zorg er daarom voor dat je om precies 10.00uur klaar zit op 1 september!

Mijn STAP-aanvraag is goedgekeurd! Wanneer krijg ik toegang tot het cursusmateriaal?

Super om te horen!! De officiële startdatum van de opleiding is 1 december. Zodra wij ook melding hebben gehad en het budget is verstuurd, laten we het zsm weten en kunnen we je de toegang eerder verlenen. We kijken uit naar je komst!! 🙂

Wanneer krijgen de affiliates uitbetaald?

We wachten nu op de lijst met cursisten, die uiteindelijk ook het STAP-budget hebben weten aan te vragen en te bemachtigen. Weet dat wanneer we deze lijst ontvangen, zsm de balans gaan opmaken en de door jou doorverwezen cursisten zullen matchen aan de mensen die hun STAP-budget officieel hebben gekregen. De beloning geldt zoals vaker gecommuniceerd alleen wanneer er sprake is van een gekwalificeerde cursist.

Hier is sprake van wanneer:
- iemand zich heeft aangemeld voor de Cursus Technische Analyse
- én de STAP subsidie door de aangedragen klant daadwerkelijk wordt aangevraagd en geaccepteerd. Wanneer de aangedragen klant de STAP subsidie niet aanvraagt of de subsidie niet wordt geaccepteerd door de overheid, zal dit niet meegerekend worden als aangedragen klant. In dit geval heb je dan ook geen recht op je beloning.

Mailen over wanneer we de betaling doen heeft dus geen zin. We updaten je zodra we meer horen! :-)

Volgende STAP aanvraagperiode: 1 november 2022

01-11-2022
Start om 10:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
madelon vos crypto youtube

Heb je vragen of hulp nodig met het aanvragen van jouw STAP-budget? Wij reageren op 1 november binnen enkele minuten.

Schroom dan niet om ons te whatsappen via 0616935001 (ik zal zelf beschikbaar zijn de komende dagen) of mailen naar contact@madelonvos.nl