Affiliate worden?

Heb jij een grote achterban op social media, een toffe website, blog of YouTube kanaal? Of vrienden en/of familie die wellicht geïnteresseerd zijn in mijn cursus of community?

Word dan affiliate van de cursussen en MoneyTalks Community van Madelon Vos en ontvang 30% commissie per verkoop van een cursus en/of 30% terugkerend elke maand voor de lidmaatschappen.

crypto-en-trading-academy-mockup-madelon-vos

De best verkochte cursussen

Als trader, YouTuber, Podcast maker én oud-docent Technische Analyse aan de Hogeschool van Amsterdam deel ik mijn kennis met liefde.

Pas kort na de lancering van mijn YouTube kanaal begreep ik dat er behoefte was naar online cursussen. Dagelijk kreeg ik tientallen mailtjes met vragen van mensen die het liefste lappen tekst en uitleg ontvingen. Dat was het startsein van het ontwikkelen van deze cursussen.

In korte tijd zijn de cursussen door meer dan 25.000 mensen gevolgd, wat dit meteen de best verkochte crypto cursussen van Nederland en België maakt.

Omdat ik het liefste zoveel mogelijk mensen help, beloon ik je graag wanneer je de cursus verspreid onder een doelgroep die ik zelf momenteel niet bereik.

Het enige wat jij hoeft te doen is zoveel mogelijk mensen naar onze gratis kenningsmakingscursus sturen. Hierdoor wordt er een cookie geplaatst op haar/zijn computer, tablet of telefoon. Wanneer de cursist de gratis cursus volgt en daarna besluit de volledige cursus(sen) aan te schaffen, krijg je alsnog jouw commissies toegekend!

Snelle en eenvoudige aanmelding

Aanmelden voor mijn affiliate programma is binnen 60 seconden gepiept

Ontvang een unieke link

De link is uniek en kan meteen worden gebruikt in jouw blog, website of socials

Verdien ongelimiteerd commissies

Verdien tot €262,97 commissie per klant 

Maak alle nieuwe cursisten blij

Tot slot maak je elke cursist blij met de cursussen (gemiddeld 4,8 sterren beoordeling)

Het affiliate proces

Het affiliate proces

Alle voordelen op een rij

👉 Verdien 30% commissie op elke cursist die via jouw link een cursus of de MoneyTalks Community aanschaft

👉 Verdien 30% terugkerend op alle lidmaatschappen,

€11,99 per maand voor het maandabonnement

€29,99 per half jaar voor het halfjaar abonnement

€133,82 per jaar voor het jaarabonnement 

👉 Gaat iemand aan de slag met beide cursussen en een jaarlidmaatschap? Dan kun je in totaal al €202,29 aan commissie verdienen per klant

👉 Maak onbeperkt gebruik van onze promotiematerialen, zoals productfoto's, teksten en banners, klik hier voor het materiaal >>

👉 Kwartaal betalingen van commissies

👉 Je krijgt toegang tot een live dashboard waarin je precies ziet hoeveel clicks en conversies er zijn gegenereerd via jouw affiliate link

👉 Het aanmelden voor mijn affiliate programma kan binnen enkele minuten, is zeer eenvoudig en gratis

👉 Het enige wat jij hoeft te doen is zoveel mogelijk bezoekers sturen naar jouw unieke affiliate link, wij zorgen voor de rest

Vilijam

Heb je vragen of hulp nodig?

Schroom dan niet om Vilijam de Affiliate Manager te mailen via de volgende link >>