Madelon Vos

Disclaimer

De content die Fintastic Media Group B.V. / Madelon Vos produceert mag niet worden beschouwd als professioneel beleggingsadvies of als een vervanging daarvan. Het is uitdrukkelijk niet bedoeld als advies om bepaalde assets te kopen of verkopen.
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie en analyses die Fintastic Media Group B.V. / Madelon Vos verstrekt zijn geheel vrijblijvend en berusten op een eigen mening en kennis. De volledige verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de informatie ligt bij jou. Wij, Fintastic Media Group B.V. / Madelon Vos, aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke gevolgen of schade die kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie.
Jij bent zelf verantwoordelijk voor de beslissingen die je neemt met betrekking tot jouw beleggingen. Beleggen brengt risico's met zich mee. Het innemen van beleggingsposities kan leiden tot koersverlies. Het is essentieel om zelf onderzoek te doen voordat je ergens in investeert. Madelon kan assets bezitten die ze bespreekt in de door haar geproduceerde content.
Tot slot kan de door Madelon geproduceerde content samenwerkingen bevatten. Dit wordt aan het begin van de video aangegeven via een banner in het scherm van YouTube. Hierbij wordt regelmatig gebruik gemaakt van zogenaamde affiliate links. Dit houdt in dat Madelon hiervoor een kleine vergoeding ontvang. De kijker betaalt niks extra's en krijgt in de meeste gevallen zelfs een welkomstbonus die niet geldt via de reguliere website. Hierdoor kan Madelon samen met haar team de content gratis blijven aanbieden van het hoogst haalbare niveau.