Gratis Bitcoin bullmarkt rapport & DCA-sheet

Ontvang het GRATIS rapport: 'Zet je schrap voor de Bitcoin Boom'

Alles leren wat je moet weten om jezelf voor te bereiden op de volgende golf van Bitcoin-adoptie in één rapport. Dit rapport is geschreven door een van ‘s werelds meest bekende Bitcoiner Tuur Demeester en zijn bedrijf Adamant research. Wij hebben hem nu zelf vertaald naar het Nederlands, gratis voor jou.

Wat had ik in 2013 graag een rapport zoals dit gehad. Zo waardevol!

10.000+ downloads

Rapport adamant research tuur demeester bitcoin

Wat leer je in het rapport?

Dit rapport bouwt voort op de lange reeks bear market-rapporten van Tuur, die teruggaan tot 2012. Het eerste rapport was van november 2012 toen Bitcoin op $11 stond.

  • Waarom zouden investeerders zich moeten bekommeren om Bitcoin?
  • Wat zegt de blockchain over de waardering van Bitcoin?
  • Wat zou de prijs van Bitcoin kunnen doen dalen?
  • Wat moet je kopen volgens Adamant Research en Tuur Demeester? Bitcoin of Bitcoin bedrijven?
  • Wat is de belangrijkste drijfveer van de prijs van Bitcoin?
  • Hoe bouw je een positie op in Bitcoin?
  • Je hebt Bitcoin gekocht, hoe sla je het veilig op en houd je het aan (HODL)?

10.000+ downloads

Rapport adamant research tuur demeester bitcoin

Wat had ik in 2013 graag een rapport zoals dit gehad. Zo waardevol!

BONUS: Incl. gratis DCA sheet

In september 2020 ben ik op mijn YouTube kanaal begonnen met het bijhouden van een maandelijkse Dollar Cost Average Bitcoin portefeuille. Dit is een strategie waarbij je maandelijks emotieloos een vast bedrag aan bitcoin, goud of andere assets aankoopt. Dit doe ik aan de hand van een handige sheet waar ik al mijn aankopen bijhoud en monitor. Wil je dit ook zelf doen? Meld je dan aan via de knop hieronder.

Ik wil het rapport en de sheet nu ontvangen
Google Review - Madelon Vos - madelonvos.nl
awards_madelonvos

Wie is Madelon Vos?

Sinds 2013 is Madelon actief op de financiële markten. Ze begon haar carrière met het schijven van columns over de economie, cryptocurrencies en technische analyse voor onder andere IEX.nl, Business Insider en Investing.com. Hostte ze drie jaar de podcast genaamd Cryptocast van BNR Nieuwsradio en doceerde ze het vak Technische Analyse op een Hogeschool.

Inmiddels focust ze zich zeven dagen in de week op het creëeren van content in de breedste zin van het woord over (macro-)economie, monetaire gebeurtenissen, bitcoin en technische analyse via YouTube, Instagram en Twitter. Dit doet ze voor meer dan 500.000 kijkers en luisteraars per maand in het grootste financiële YouTube kanaal van de Benelux.. Ze deelt haar kennis en streeft samen met haar cursisten, lezers, kijkers, luisteraars én community leden naar het best haalbare resultaat. Graag deelt ze haar kennis en enthousiasme met jou en haar 25.000 cursisten en leden.

Madelon is winnaar van de Dutch Blockchain Awards van 2022, werd in 2022 genomineerd voor een Televizier ster en de Dutch Podcast awards, ook beschikt haar bedrijf over een NRTO-keurmerk voor kwaliteit en professionaliteit van haar leerprogramma's.