GRATIS minicursus Bitcoin & Technische Analyse

Gratis minicursus Bitcoin & Technische Analyse


 gratis aanmelden


madelon-vos-is-bekend-van-1

Wat krijg je allemaal?

 • Volledig gratis toegang (normaal €47)
 • Maak kennis met bitcoin, cryptocurrencies & traden
 • Leer je eerste bitcoin of cryptocurrencies aan te schaffen
 • Krijg je eerste $50 bitcoin gratis
 • Leer bitcoin en cryptocurrencies veilig op te slaan
 • Leer de basis van Technische Analyse
 • Krijg een voorproef van hoe grafieken werken en hoe je deze leest.
 • Deze cursus dient als preview van de volledige cursus
gratis cursus bitcoin ta madelon vos


4,8/5 beoordeeld

door onze cursisten


25.000+ cursisten

die dagelijks kennis opdoen


10+ jaar ervaring

investeren en technische analyse


4,8/5 beoordeeld

door onze cursisten


25.000+ cursisten

die dagelijks kennis opdoen


10+ jaar ervaring

investeren en technische analyse

Bitcoin, cryptocurrencies & traden begrijpen

   In 2017 maakte Bitcoin een enorme stijging mee, van $700 naar bijna $20.000 in slechts een jaar tijd. Maar begin 2018 stortte de koers in en was de hype voorbij. Toch maakt Bitcoin in 2020, 2021, 2023 en in 2024 haar comeback en dat is geen toeval. De financiële onrust is namelijk nog maar net begonnen en Bitcoin kan daarom een goede hedge zijn tegen het falende financiële systeem. Nu leren over Bitcoin is daarom belangrijker dan ooit.

   Analisten voorspellen dat Bitcoin en crypto bezig zijn met een opmars richting de $100.000 en ver daarboven. Het is daarom nu de tijd om te leren, zodat je klaar bent wanneer de koersen snel omhoog schieten. Zelfs in een dalende of zijwaartse trend is het mogelijk om winst te maken of een lange termijn portefeuille op te bouwen. Hier heb je echter wel de juiste kennis en kunde voor nodig, en daar wil ik je met mijn 10+ jaar ervaring graag bij helpen middels deze gratis online cursus cursus.

DOWNLOAD tijdelijk GRATIS 👇

gratis cursus bitcoin ta madelon vos
Wie is Madelon Vos

Over de instructrice

Mijn naam is Madelon Vos. Sinds 2013 ben ik actief bezig met crypto's & investeren. Begon ik mijn carrière met het schijven van columns over cryptocurrencies, economie, investeren en traden voor onder ander IEX.nl, Business Insider en Investing.com. Ook was ik drie jaar co-host bij de podcast genaamd Cryptocast van BNR Nieuwsradio en gaf ik het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam.

Inmiddels focus ik mij zeven dagen in de week op het creëeren van (video)content over cryptocurrencies, de (macro-)economie en technische analyse via YouTube, Instagram. Ik deel mijn kennis en streef samen met mijn cursisten, lezers, kijkers, luisteraars én community leden naar het best haalbare resultaat. Graag deel ik mijn kennis en enthousiasme met jou.


 volg de cursus