Supportlinks

Wil je weten welke platformen ik gebruik om bitcoin, cryptocurrencies, aandelen en edelmetalen te kopen, welke boeken ik aanraad en hoe je affiliate kunt worden? Hieronder volgt een overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets.

Wil je mij supporten of een affiliate worden, dan kun je onderstaande links gebruiken of je abonneren op mijn YouTube-kanaal. De onderstaande acties met korting of gratis bitcoin gelden alleen via de onderstaande links en kun je uiteraard ook doorsturen naar vrienden of familie. Het gaat om zogenaamde affiliate links en hier krijgen wij dus een kleine vergoeding voor. Super bedankt! Hierdoor kan ik focussen op het maken van kwalitatief goede content voor jou en andere geïnteresseerden.

bitvavo-supportlinks-affiliate-madelon-vos

Mijn favoriete Nederlandse cryptocurrency exchange

Handel, koop, verkoop en bewaar meer dan 50 digitale valuta bij het grootste en goedkoopste cryptocurrency handelsplatform van Nederland. Dit platform is ideaal voor handelaren vanwege het gebruiksgemak en ruim assortiment aan cryptocurrencies. 

*Nu met welkomstbonus: Verhandel €1000 zonder handelskosten, alleen via de onderstaande knop.

Mijn favoriete Nederlandse bitcoin/crypto broker

Bitcoins, ethereum, litecoins of paxgold kopen, doe je het eenvoudigst bij Bitmymoney. Je koopt bitcoins met iDEAL vanaf 10 euro. Jouw bitcoins worden veilig bewaard in je Bitcoinrekening die je automatisch krijgt van Bitmymoney. Daarnaast is het mogelijk om Bitcoin automatisch met de dollar cost average strategie in te kopen.

Op elk moment kun je je cryptocurrencies verkopen in ruil voor euro’s op je bankrekening. Dit platform is ideaal voor beginners en als je eenvoudig en snel bitcoin, ethereum of litecoin wilt aanschaffen voor de lange termijn.

*Je eerste €5 gratis bitcoin krijg je via de onderstaande knop

Mijn favoriete leverage trading exchange

Bybit is een cryptoderivatenbeurs gericht op de handelsparen BTC, ETH, EOS, XRP & USDT met een hefboom tot wel x100 (long/short). Als een van de enige partijen beschikt ByBit over een 24/7 supportchat. Speciaal voor NL'ers woonachtig in het buitenland.
Dit platform is alleen geschikt voor ervaren traders!

*Nu gratis $1600 via de onderstaande knop.

Mijn favoriete edelmetalen broker

Koop goud, zilver en platinum bij de marktleider van Nederland, laat het professioneel opslaan in een kluis naar keuze en verkoop je edelmetalen op ieder moment. Ik heb ook een blog geschreven over hoe en waarom te investeren in edelmetalen via de volgende link. 

saxobank-madelon-vos-supportlink-affiliate

Mijn favoriete aandelen broker

Beleg, koop en verkoop je favoriete aandelen via het  platform van Saxo Bank. Met de slimste tools en heel eenvoudig. Saxo Bank was voorheen Binck Bank.

*Nu met €200 gratis transactietegoed via de onderstaande knop.

Mijn favoriete trading tool

TradingView heeft alle trading tools die je nodig hebt om je trades te doen en te delen. Real-time data en browser-based grafieken geven je de mogelijkheid om waar dan ook te traden gezien er geen complexe installaties zijn vereist.

Test deze tool gratis voor 30 dagen via de onderstaande  knop.

Mijn favoriete hardware wallet winkel

Cryptomaan is een crypto hardware webshop, die voornamelijk hardware wallets verkoopt om cryptomunten veilig te bewaren. Middels de chat, mail en telefoon verlenen ze daarnaast support aan mensen die hulp nodig hebben met het installeren of het gebruik van hardware wallets.

MoneyTalks community responsive

Wil je je kennis vergroten?

Wil je meer leren over bitcoin, cryptocurrencies en/of traden, dan ben je bij hier aan het juiste adres. Daarnaast hebben we een community met 1500+ leden waarbij we iedereen bij elkaar brengen met een gezamenlijke interesse in bitcoin, cryptocurrencies, de financiële markten, aandelen, economie en trading, zodat we samen kunnen streven naar het best haalbare resultaat, kennis en rendement! 

Affiliate worden?

Heb jij een grote achterban op social media, een toffe website, blog of YouTube kanaal? Word dan affiliate van de cursussen van Madelon Vos en ontvang 30% commissie per verkoop!

imu software madelon vos affiliate

Ook zo'n website, cursusplatform of afrekenpagina?

Met Phoenix, Plug &Pay en Huddle maak je in een handomdraai een professionele website, betaalpagina of e-learning/community platform zonder technische kennis en goede support.

Mijn favoriete boeken

Wil je meer lezen over de economie, het geldsysteem, bitcoin en traden? Via onderstaande knop zie je welke boeken ik aanraad.

arrow_drop_up arrow_drop_down