madelon-vos-podcast-kaj-gorgels-ff-relativeren-2

Supportlinks

Wil je weten welke platformen ik gebruik om bitcoin, cryptocurrencies, aandelen en edelmetalen te kopen, welke boeken ik aanraad en hoe je affiliate kunt worden? Hieronder volgt een overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets.

Wil je mij supporten, dan kun je onderstaande links gebruiken of je abonneren op mijn YouTube-kanaal. De onderstaande acties met korting of gratis bitcoin gelden alleen tijdelijk via de onderstaande links en kun je uiteraard ook doorsturen naar vrienden of familie. Het gaat om zogenaamde affiliate links en hier krijg ik dus een kleine vergoeding voor. Super bedankt! Hierdoor kan ik focussen op het maken van gratis kwalitatief goede content voor jou en andere geïnteresseerden.

bitvavo-supportlinks-affiliate-madelon-vos

Mijn favoriete Nederlandse cryptocurrency exchange

Handel, koop, verkoop en bewaar meer dan 50 digitale valuta bij het grootste en goedkoopste cryptocurrency handelsplatform van Nederland. Dit platform is ideaal voor handelaren vanwege het gebruiksgemak en ruim assortiment aan cryptocurrencies. 

* Nu met welkomstbonus: €10 gratis alleen via de onderstaande knop.

Mijn favoriete Nederlandse bitcoin/crypto broker

Bitcoins, ethereum, litecoins of paxgold kopen, doe je het eenvoudigst bij Bitmymoney. Je koopt bitcoins met iDEAL vanaf 10 euro. Jouw bitcoins worden veilig bewaard in je Bitcoinrekening die je automatisch krijgt van Bitmymoney. Daarnaast is het mogelijk om Bitcoin automatisch met de dollar cost average strategie in te kopen.

Op elk moment kun je je cryptocurrencies verkopen in ruil voor euro’s op je bankrekening. Dit platform is ideaal voor beginners en als je eenvoudig en snel bitcoin, ethereum of litecoin wilt aanschaffen voor de lange termijn.

* Je eerste €5 gratis bitcoin krijg je via de onderstaande knop

Mijn favoriete leverage
trading exchange

Bybit is een cryptoderivatenbeurs gericht op de handelsparen BTC, ETH, EOS, XRP & USDT met een hefboom tot wel x100 (long/short). Als een van de enige partijen beschikt ByBit over een 24/7 supportchat. Speciaal voor NL'ers woonachtig in het buitenland.
Dit platform is alleen geschikt voor ervaren traders!

* Nu gratis handelsbonus van $1600 via de onderstaande knop.

Mijn favoriete fysieke edelmetalen partij met opslag

Koop goud, zilver en platinum fysiek bij de marktleider van Nederland met AFM vergunning, laat het professioneel opslaan in een kluis naar keuze en verkoop je edelmetalen op ieder moment. De kluizen worden beheerd door een onafhankelijke bewaarder. Er vindt jaarlijks een onafhankelijke audit plaats en je baren zijn altijd verzekerd. Er is altijd sprake van 100% toegewezen edelmetalen waar jij juridisch eigenaar van bent, wat betekent dat alle aangekochte edelmetalen te allen tijde jouw eigendom is en je dagelijks een mail krijgt met jouw unieke baarnummer. Een gids over het investeren in edelmetalen bij Gold Republic vind je via hier.
* NU met gratis 1 gram goud á €55 bij het openen van een nieuw account
(deze actie is tijdelijk geldig)

supportlink_hollandgold_madelon_v3

Mijn favoriete fysieke edelmetalen partij voor munten en baren in eigen beheer

Deze partner is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van fysieke baren en munten. Koop net als meer dan 50.000 tevreden klanten je edelmetaal bij Holland Gold. Vandaag besteld en je munten en baren worden de volgende dag nog discreet en veilig bij je bezorgd. Je kan Holland Gold altijd even bellen wanneer er vragen zijn en er is een mogelijkheid om het fysieke edelmetaal op te halen. Naast iDeal en bankoverschrijving kan er ook met contant en crypto worden betaald. Ze garandeert daarnaast ook de terugkoop van jouw edelmetaal, kan het edelmetaal voor je opslaan en zijn aangesloten bij het AFM.
* Krijg nu €25 korting op je eerste aankoop vanaf €1000 via de kortingscode: 'MADELON'. De kortingscode kan je gemakkelijk toevoegen aan het winkelmandje.

saxobank-madelon-vos-supportlink-affiliate

Mijn favoriete aandelen broker

Beleg, koop en verkoop je favoriete aandelen via het betrouwbare en veilige platform van Saxo Bank. Met de slimste tools en heel eenvoudig. Saxo Bank was voorheen Binck Bank.

* Nu met €200 gratis transactietegoed via de onderstaande knop.

Mijn favoriete trading tool

TradingView heeft alle trading tools die je nodig hebt om je trades te doen en te delen. Real-time data en browser-based grafieken geven je de mogelijkheid om waar dan ook te traden gezien er geen complexe installaties zijn vereist.

* Test deze tool gratis voor 30 dagen via de onderstaande  knop.

Mijn favoriete hardware wallet winkel

Cryptomaan is een crypto hardware webshop, die voornamelijk hardware wallets verkoopt om cryptomunten veilig te bewaren. Middels de chat, mail en telefoon verlenen ze daarnaast support aan mensen die hulp nodig hebben met het installeren of het gebruik van hardware wallets.

Nordvpn madelon vos deal actie korting affiliate

Mijn favoriete VPN aanbieder

Een VPN (Virtual Private Network) zorgt voor een beveiligde verbinding tussen jou en het internet. Als je via een VPN met het internet verbindt, wordt al jouw internetverkeer door een versleutelde virtuele tunnel gestuurd. Dit heeft meerdere voordelen:

  • Je bent anoniemer op het internet: je IP-adres en locatie zijn niet langer voor iedereen zichtbaar.
  • Je bent veiliger op het internet: de versleutelde tunnel houdt veel hackers en cybercriminelen tegen, bijvoorbeeld op openbare wifi.
  • Je bent vrijer op het internet: doordat een VPN je een ander IP-adres geeft, krijg je toegang tot websites en online diensten die anders geblokkeerd zouden zijn.

* Tijdelijk 4 maanden gratis & €2.88 per maand bij een 2-jarig abonnement met coupon code 'madelon' alleen via de onderstaande knop.

gratis-crypto-en-trading-academy

Een gratis cursus volgen of ebook ontvangen?

Wil je meer leren over bitcoin, cryptocurrencies en/of traden, dan ben je bij hier aan het juiste adres. Daarnaast hebben we een community met 2000+ leden waarbij we iedereen bij elkaar brengen met een gezamenlijke interesse in bitcoin, cryptocurrencies, de financiële markten, aandelen, economie en trading, zodat we samen kunnen streven naar het best haalbare resultaat, kennis en rendement! 

crypto-en-trading-academy-mockup-madelon-vos

Affiliate worden?

Heb jij een grote achterban op social media, een toffe website, blog of YouTube kanaal? Word dan affiliate van de cursussen van Madelon Vos en ontvang 30% commissie per verkoop!

imu software madelon vos affiliate

Ook zo'n website, cursusplatform of afrekenpagina?

Met Phoenix, Plug &Pay en Huddle maak je in een handomdraai een professionele website, betaalpagina of e-learning/community platform zonder technische kennis en goede support.

Mijn favoriete boeken

Wil je meer lezen over de economie, het geldsysteem, bitcoin en traden? Via onderstaande knop zie je welke boeken ik aanraad.