Tools en platformen die ik gebruik inclusief gratis bonussen

Supportlinks

Alle tools om te beginnen

Jezelf begeven in de wereld van beleggen en het doen van investeringen kan soms best een opgave zijn. Maar al te vaak zien we voorkomen dat beleggers uitkomen bij platformen die niet betrouwbaar worden geacht. Daarom wordt mij vaak de vraag gesteld: Madelon, welke platformen raad jij aan, waar kan ik veilig mijn assets (aandelen, crypto of edelmetalen) kopen? Daarom heb ik hieronder een overzicht gemaakt van de diensten die ik zelf al jaren gebruik.

Wil je mij supporten, dan kun je onderstaande links gebruiken of jezelf abonneren op mijn YouTube-kanaal. De onderstaande speciale acties gelden alleen via de onderstaande links en zijn vaak tijdelijk. Uiteraard mag je deze wel doorsturen naar vrienden of familie. Het gaat om zogenaamde affiliate links. Dit houdt in dat ik hiervoor een kleine vergoeding ontvang. Jij betaalt niks extra's en krijgt in de meeste gevallen zelfs meer als je via mij komt. Super bedankt alvast! Hierdoor kan ik gratis content blijven aanbieden van het hoogst haalbare niveau voor jou en vele andere geïnteresseerden. 
supportlinks madelon vos bonus
Alle tools om te beginnen

Jezelf begeven in de wereld van beleggen en het doen van investeringen kan soms best een opgave zijn. Maar al te vaak zien we voorkomen dat beleggers uitkomen bij platformen die niet betrouwbaar worden geacht. Daarom wordt mij vaak de vraag gesteld: Madelon, welke platformen raad jij aan, waar kan ik veilig mijn assets (aandelen, crypto of edelmetalen) kopen? Daarom heb ik hieronder een overzicht gemaakt van de diensten die ik zelf al jaren gebruik.

Wil je mij supporten, dan kun je onderstaande links gebruiken of jezelf abonneren op mijn YouTube-kanaal. De onderstaande speciale acties gelden alleen via de onderstaande links en zijn vaak tijdelijk. Uiteraard mag je deze wel doorsturen naar vrienden of familie. Het gaat om zogenaamde affiliate links. Dit houdt in dat ik hiervoor een kleine vergoeding ontvang. Jij betaalt niks extra's en krijgt in de meeste gevallen zelfs meer als je via mij komt. Super bedankt alvast! Hierdoor kan ik gratis content blijven aanbieden van het hoogst haalbare niveau voor jou en vele andere geïnteresseerden. 

bitvavo-madelon vos

Favoriete Nederlandse Crypto Exchange
(€10 gratis bonus)

Handel, koop, verkoop en bewaar meer dan 180 digitale valuta bij het grootste cryptocurrency handelsplatform van Nederland: Bitvavo met meer dan 1 miljoen klanten. Dit platform is ideaal voor handelaren vanwege het gebruiksgemak en ruim assortiment aan cryptocurrencies. Daarnaast is het kopen en verkopen van crypto's zeer gebruiksvriendelijk.
Met welkomstbonus: €10 gratis Bitcoin  via de onderstaande knop (de beste welkomstbonus van NL)


 meer info


Met welkomstbonus €10 gratis Bitcoin

Favo internationale
Crypto exchange (gratis bonussen)

Bybit SATOS is een internationale cryptoexchange met meer dan 10 miljoen klanten en meer dan 100 digitale valuta die je kunt traden via spot. Inclusief 24/7 helpdesk. De bewaardienst van crypto en fiat naar crypto wordt voorzien door het Nederlandse geregistreerde SATOS B.V. Referral code: 17197$50 gratis bitcoin via onderstaande knop bij je eerste storting van $500 binnen 7 dagen (de beste welkomstbonus van NL)


 Meer info


$50 gratis bitcoin
Trade Republic aandelen broker etf stocks

Mijn favoriete Europese aandelen broker

Koop en verkoop jouw Nederlandse, Europese en Amerikaanse aandelen, ETF's en obligaties op een veilige en eenvoudige manier bij Trade Republic. Met miljoenen klanten in Europa is dit een van de grotere aandelen brokers
De spaarplannen zijn commissie vrij en eenmalige transacties kosten altijd €1,-. Tevens krijg je sinds kort 4% rente per jaar op jouw euro saldo.

Trade Republic valt onder het depositogarantiestelsel en garandeert  je euro tegoeden tot een bedrag van €100.000.

Nu met €20 gratis aandelen via de code: MADELON20 bij je eerste storting vanaf €300 en 3 transacties.


 meer info
€20 gratis aandelen

Mijn favoriete NL
aandelen broker

Beleg, koop en verkoop je favoriete aandelen via het betrouwbare en veilige platform van Saxo Bank. Met de slimste tools en heel eenvoudig. Saxo Bank was voorheen Binck Bank.

Met €200 gratis transactietegoed via de onderstaande knop.


 meer info


€200 gratis transactietegoed
gold republic madelon vos affiliate

Favo edelmetalen broker met opslag

Koop goud, zilver en platinum fysiek bij de marktleider van Nederland met AFM vergunning, laat het professioneel opslaan in een kluis naar keuze en verkoop je edelmetalen op ieder moment.

De kluizen worden beheerd door een onafhankelijke bewaarder. Er vindt jaarlijks een onafhankelijke audit plaats en je baren zijn altijd verzekerd. Er is altijd sprake van 100% toegewezen edelmetalen waar jij juridisch eigenaar van bent, wat betekent dat alle aangekochte edelmetalen te allen tijde jouw eigendom is.

tradingview madelon vos partnership

Favo Trading/Analyse Tool
(Test 30 dagen gratis)

TradingView heeft alle trading tools die je nodig hebt om je trades te doen en te delen. Real-time data en browser-based grafieken geven je de mogelijkheid om waar dan ook te traden gezien er geen complexe installaties zijn vereist. Dit is de beste tool die te vinden is voor Technische Analyse.
Test deze tool 30 dagen gratis via de onderstaande knop


 meer info


Test 30 dagen gratis
Nordvpn madelon vos deal actie korting affiliate

Mijn favoriete VPN tool
 (4 maanden gratis)

Een VPN (Virtual Private Network) zorgt voor een beveiligde verbinding tussen jou en het internet. Als je via een VPN met het internet verbindt, wordt al jouw internetverkeer door een versleutelde virtuele tunnel gestuurd. Je bent hierdoor veiliger, anoniemer en vrijer op het web.
Tijdelijk tot 69% korting en 4 maanden gratis bij een 2-jarig abonnement via de onderstaande knop


 meer info


Tijdelijk 4 maanden gratis
cryptomaan madelon vos hardware wallets

Mijn favoriete hardware wallet winkel

Cryptomaan is een crypto hardware webshop, die voornamelijk hardware wallets verkoopt om cryptomunten veilig te bewaren. Middels de chat, mail en telefoon verlenen ze daarnaast support aan mensen die hulp nodig hebben met het installeren of het gebruik van hardware wallets. Via onze community kun je extra korting krijgen bij Cryptomaan als lid zijnde. Zie kanaal #ledenvoordelen.

Wil je affiliate worden?

Heb jij een grote achterban op social media, een toffe website, blog of YouTube kanaal? Word dan affiliate van de cursussen van Madelon Vos en ontvang 30% commissie per verkoop.

 meer info


30% commissie per verkoop.
imu software madelon vos affiliate

Ook zo'n website, cursusplatform of afrekenpagina?

Met Phoenix, Plug &Pay en Huddle maak je in een handomdraai een professionele website, betaalpagina of e-learning/community platform zonder technische kennis en goede support.

delta portfolio tracker madelon vos

Gratis Portfolio tracker app

Houd je investeringen moeiteloos bij, blijf realtime op de hoogte van marktontwikkelingen en analyseer gedetailleerd met de beste, veilige en gebruiksvriendelijke Delta Portfolio Tracker App.

Mijn favoriete boeken

Wil je meer lezen over de economie, het geldsysteem, bitcoin en traden? Via onderstaande knop zie je welke boeken ik aanraad. De pagina wordt regelmatig geupdate.