Vacature accountmanager Madelon Vos - MoneyTalks Community
vacatures madelon vos

Vacature

Ben jij de accountmanager die wij zoeken? Lees dan verder.

Vacature beschrijving

Wegens uitbreiding zijn op zoek naar meerdere fulltime accountmanagers die ervaring hebben met het contact onderhouden en opvolgen van warme leads waarbij je mensen helpt met een interesse in investeren, crypto, de beurs, economie en technische analyse. Aan de hand van de interesse die iemand heeft getoond, bepaal jij welk traject of dienst het beste bij hun past zodat we ze kunnen helpen met het ontwikkelen van een sterke financiële mindset en het verhogen van hun kennisniveau. Daarnaast onderhoud je de relatie met al jouw klanten. Je belt mensen die interesse hebben getoond in onze diensten of een afspraak hebben ingepland in jouw agenda. Wij doen niet aan koude acquisitie.
Solliciteer direct

Madelon Vos is bekend van

Over ons bedrijf

Wij zijn Fintastic Media Group B.V. Zeven dagen per week creëren we content over de (macro-)economie, beleggen, bitcoin en crypto, de beurs, edelmetalen en technische analyse. Wij delen onze kennis met meer dan 500.000 kijkers per maand. Wij leggen complexe materie zo begrijpbaar mogelijk uit, waardoor deze content voor een zeer grote doelgroep toegankelijk is. Dit doen wij via YouTube, Instagram, Twitter, Tiktok en podcasts. Samen streven wij, onze cursisten, lezers, kijkers, luisteraars én community leden naar het best haalbare resultaat.

leden moneytalks community

Onze missie

Het is onze missie om gelijkgestemden met een interesse in investeren, crypto, de beurs, economie én technische analyse samen te brengen en tegelijkertijd te begeleiden op het pad richting het opbouwen en beheren van hun eigen vermogen. Wij helpen onze cursisten en leden bij het ontwikkelen van een sterke financiële mindset en het verhogen van hun kennisniveau. Dit zijn de noodzakelijke ingrediënten om uiteindelijk financiële rust en vrijheid te kunnen ervaren.

Solliciteer


vacatures madelon vos accountmanager

Wie zoeken wij?

✅ Iemand die ervaring heeft in de sales of met accountmanagement✅ Iemand die gemotiveerd remote kan werken✅ Een ondernemende zzp'er die kan leren van ons maar ook komt met eigen input en tips✅ Iemand die service gericht is en oprecht mensen wil helpen

Solliciteer direct
startup stap budget madelon vos crypto en trading academy

Wat kan jij verwachten?

✅ Mooie verdiensten op basis van jouw prestaties (sky is the limit)✅ Word getraind door ervaren ondernemers✅ Toegang tot al onze betaalde programma's en lidmaatschappen✅ Werk samen met en leer van een gemotiveerd en ambitieus team✅ Bepaal je eigen werktijden
Solliciteer direct
vacatures madelon vos accountmanager

Werk vanuit...

Wij werken niet op kantoor en zijn locatie onafhankelijk. Zo zijn er collega's die werken vanuit Spanje, Portugal, Malta, Mexico of zelfs Bali. 9-tot-5 is daarom iets wat logischerwijs niet in ons straatje past. Bij ons gaat het om resultaat in plaats wanneer en hoe lang je aan het werk bent.

Solliciteer
crypto-en-trading-academy-mockup-madelon-vos

Welke producten bieden wij aan?

Met onze cursussen, community en coaching trajecten leer je meer over bitcoin, crypto, investeren & technische analyse & handelen. We hebben reeds meer dan 25.000 leden en cursisten verder mogen helpen om hun wegwijs te maken in de financiële wereld.

Solliciteer direct

Mail ons jouw motivatie, ervaring en Linkedin profiel en we komen er snel op terug.

reviews madelon vos cursussen community