Madelon Vos podcast Kaj Gorgels ff relativeren

Over Madelon

madelon-vos-website-awards-6

Madelon Vos

Sinds 2013 is Madelon actief bezig met crypto's & investeren. Begon ze haar carrière met het schijven van columns over cryptocurrencies, economie, investeren en traden voor onder andere IEX.nl, Business Insider en Investing.com. Ook was ze founder en drie jaar host van de podcast  genaamd Cryptocast van BNR Nieuwsradio en gaf ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam.

Inmiddels focust ze zich zeven dagen in de week op het creëeren van (video)content over bitcoin, de (macro-)economie en technische analyse via YouTube, Instagram en Twitter. Dit doet ze voor bijna 300.000 volgers op al deze kanalen. Ze deelt haar kennis en streeft samen met mijn cursisten, lezers, kijkers, luisteraars én community leden naar het best haalbare resultaat. Graag deelt ze haar kennis en enthousiasme met jou en haar 25.000 cursisten en leden..

Madelon is winnaar van de Dutch Blockchain Awards van 2022, is genomineerd voor een Televizier ster en de Dutch Podcast awards en beschikt over een NRTO-keurmerk voor kwaliteit en professionaliteit van haar leerprogramma's.

reviews madelon vos cursussen community

Media

Madelon Vos is bekend van

Kranten

willem middelkoop madelon vos
In de financiële wereld zijn de publicerende vrouwen op 1 hand te tellen. In crypto-land is het nog erger. Daarom moeten we onze Madelon Vos koesteren.
Willem Middelkoop - Auteur The Big Reset