Madelon Vos podcast Kaj Gorgels ff relativeren

Over Madelon

winnaar blockchain awards 2021 madelon vos

Mijn naam is Madelon Vos

Sinds 2013 ben ik actief bezig met crypto's & investeren. Begon ik mijn carrière met het schijven van columns over cryptocurrencies, economie, investeren en traden voor onder ander IEX.nl, Business Insider en Investing.com. Ook was ik founder en drie jaar host van de podcast  genaamd Cryptocast van BNR Nieuwsradio en gaf ik het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam.

Inmiddels focus ik mij zeven dagen in de week op het creëeren van (video)content over cryptocurrencies, de (macro-)economie en technische analyse via YouTube, Instagram. Dit doe ik voor bijna 300.000 volgers op al deze kanalen. Ik deel mijn kennis en streef samen met mijn cursisten, lezers, kijkers, luisteraars én community leden naar het best haalbare resultaat. Graag deel ik mijn kennis en enthousiasme met jou.

Benieuwd? Bekijk mijn website, mijn YouTube-kanaal en volg me alvast op Instagram.

reviews madelon vos cursussen community

Media

Madelon Vos is bekend van

Kranten

willem middelkoop madelon vos
In de financiële wereld zijn de publicerende vrouwen op 1 hand te tellen. In crypto-land is het nog erger. Daarom moeten we onze Madelon Vos koesteren.
Willem Middelkoop - Auteur The Big Reset