Claim de gratis DCA-sheet die ik altijd gebruik op YouTube

In september 2020 ben ik op mijn YouTube kanaal begonnen met het bijhouden van een maandelijkse Dollar Cost Average portefeuille. Dit is een strategie waarbij je maandelijks emotieloos een vast bedrag aan bitcoin, goud of andere assets aankoopt. Dit doe ik aan de hand van een handige sheet waar ik al mijn aankopen bijhoud en monitor. Wil je dit ook zelf doen? Meld je dan aan via de knop hieronder en ontvang hem over 5 minuten in je mailbox. Ondertussen kun je nog even speuren op mijn website!


Dit aanbod is tijdelijk beschikbaar, claim het hieronder!

50%
Ik wil de DCA-sheet nu ontvangen
dollar cost average dca sheet madelon vos

Ontvang het gratis eBook

Begin 2020 schreef ik een eBook over het beschermen van je vermogen. Vul hieronder je naam en e-mail in om het ebook ‘Bescherm uw vermogen’ te ontvangen. Daarnaast krijg je maximaal één keer per week een update waarin ik je voorzie van de laatste nieuwtjes en kennis omtrent macro-economie, cryptocurrencies en technische analyse.  


Dit aanbod is tijdelijk beschikbaar, claim het hieronder!

50%
Ik wil het e-book nu ontvangen

Madelon Vos is bekend van