Gratis mini ebook Bitcoin Halving 2024

Gratis mini ebook Bitcoin Halving 2024

Na de eerste halving zagen we een stijging van 6857%, na de tweede een stijging van 2923% en na de 3e halving een stijging van 703%. 

Is dit iets wat zal voortzetten of is het deze keer anders?

Inhoud mini ebook:

  • Wat is de Bitcoin Halving?
  • Waarom is de Bitcoin halving zo belangrijk?
  • Wat was de invloed van de halvings op Bitcoin in het verleden?
  • Wat betekent dit voor jou?

Dit ebook gaat volgende week offline.

Google Review - Madelon Vos - madelonvos.nl
awards_madelonvos

Wie is Madelon Vos?

Sinds 2013 is Madelon actief op de financiële markten. Ze begon haar carrière met het schijven van columns over de economie, cryptocurrencies en technische analyse voor onder andere IEX.nl, Business Insider en Investing.com. Hostte ze drie jaar de podcast genaamd Cryptocast van BNR Nieuwsradio en doceerde ze het vak Technische Analyse op een Hogeschool.

Inmiddels focust ze zich zeven dagen in de week op het creëeren van content in de breedste zin van het woord over (macro-)economie, monetaire gebeurtenissen, bitcoin en technische analyse via YouTube, Instagram en Twitter. Dit doet ze voor meer dan 500.000 kijkers en luisteraars per maand in het grootste financiële YouTube kanaal van de Benelux.. Ze deelt haar kennis en streeft samen met haar cursisten, lezers, kijkers, luisteraars én community leden naar het best haalbare resultaat. Graag deelt ze haar kennis en enthousiasme met jou en haar 25.000 cursisten en leden.

Madelon is winnaar van de Dutch Blockchain Awards van 2022, werd in 2022 genomineerd voor een Televizier ster en de Dutch Podcast awards, ook beschikt haar bedrijf over een NRTO-keurmerk voor kwaliteit en professionaliteit van haar leerprogramma's.

 

DOWNLOAD tijdelijk GRATIS 👇

gratis cursus bitcoin ta madelon vos