Crypto en Trading Academy

Op zoek naar de totaalcursus over bitcoin, cryptocurrencies, aandelen en traden? Dan is dit jouw beste keuze.

Door 121 cursisten beoordeeld met een:

4.9/5

4.8

1321

1321

crypto en trading academy madelon vos

Bekend van:

fd-logo-1.png
Bnr-nieuwsradio-madelon-vos
iex logo
telegraaf review Madelon Vos
rtlz
trouw-wit
crypto en trading academy madelon vos

Een inspirerende omgeving is de #1 lifehack voor groei

In 2013 startte ik mijn reis door het cryptolandschap. Waar ik begon bij bitcoin, nam deze reis mij mee langs het ontstaan van geld en al gauw leerde ik meer over macro-economie dan me lief was. Om houvast voor mezelf te creëren en niet bij de eerste de beste daling compleet in paniek te schieten, leerde ik mijzelf Technische Analyse aan. Voor mij was dit een manier om rust te creëren en daarnaast meer bitcoin te kunnen verzamelen.

 

Inmiddels zijn we vele jaren verder…. De grafieken bestaan nog steeds uit opwaartse, neerwaartse én zijwaartse trends en fundamenteel is er niets veranderd. Maar om ons heen, veranderde er des te meer. We bevinden ons namelijk midden in een ‘perfect storm.’ Een storm die nog lang niet is gaan liggen.

 

De opkomst van crypto en digitaal geld, is nog maar net begonnen, terwijl ons geld op de spaarrekening met de dag minder waard wordt. Hierover daarbuiten treden lijkt een taboe. Daarom was ik op zoek naar een plek om samen met gelijkgestemden te praten over de markt, de laatste koersveranderingen én economische trends en ontwikkelingen. Deze heb ik met mijn team ontwikkeld in de vorm van de MoneyTalks Community.

 

De afgelopen jaren hebben we al meer dan 15.000 cursisten mogen verwelkomen welke alles hebben geleerd over bitcoin, cryptocurrencies en traden. 

Ik ben heel trots dat ik samen met mijn team één complete totaalpakket kan aanbieden in de vorm van de Crypto en Trading Academy. Hiermee kunnen wij iedereen verder helpen met relevante kennis over bitcoin, de financiële markten, de economie en trading. Samen streven we het best haalbare resultaat, de beste kennis en het hoogste rendement na.

 

Dit is wat je krijgt in de Crypto en Trading Academy:

De Bitcoin Basics & Cryptocurrencies Cursus

bitcoin basic cursus starter bitcoin cryptocurrencies blockchain
Cursus Technische Analyse bitcoin crypto's Madelon Vos

De Cursus Traden met behulp van Technische Analyse

Cursus Technische Analyse bitcoin crypto's Madelon Vos

60 dagen gratis lidmaatschap op de MoneyTalks Community

crypto en trading academy madelon vos
Technische Analyses naar keuze

Meermaals per week lichten Madelon & experts in de vorm van video's en grafieken toe hoe de markt erbij ligt. Hierbij is er uiteraard altijd ruimte om al je vragen te stellen.

Jouw financiële gids en houvast

Deze community begeleid je tijdens het investeren en het opbouwen van een stabiele portefeuille, maar geeft ook rust tijdens forse koersbewegingen.

Q&A's met Madelon en Jean-Paul

Maandelijks krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan Madelon en Jean-Paul, die zij in een video zullen beantwoorden

Netwerk met gelijkgestemden

Deze community biedt je de mogelijkheid om samen met meer dan 1000 andere members successen te kunnen vieren en van elkaar te leren.

Altijd op de hoogte

Door de nieuwsfeeds en must-follow plugins van Madelon ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent economie, investeren, bitcoin, aandelen & TA

Op telefoon als computer

De Community maakt gebruik van Discord en is beschikbaar op zowel een handige app via de telefoon als de computer.

De Crypto en Trading Academy is voor jou als:

Ruim 9 jaar ervaring

In de beleggingsmarkt en met traden

15.000+ cursisten

en 1000+ leden die op dagelijkse basis kennis delen en netwerken

4.8/5

gemiddelde beoordeling

Google Reviews 4.8/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

reviews madelon vos cursussen community 1
reviews madelon vos cursussen community 2
reviews madelon vos cursussen community 2
reviews madelon vos cursussen community 2

Q&A sessies

Eens per maand organiseren wij een vraag- en antwoordsessie voor leden. Je kunt hierin al je vragen stellen over assets zoals crypto, goud, zilver, aandelen, de economie, technische analyse, etc. maar je mag ook off topic je andere brandende vragen stellen. Uiteraard worden alle Q&A’s opgenomen.

crypto en trading academy madelon vos
crypto en trading academy madelon vos

Ontvang analyses op assets naar keuze

Meermaals per week zullen Madelon & experts Technische Analyses doen van assets naar keuze. Daarnaast is er de mogelijkheid om je eigen analyses te plaatsen in de community en hier feedback op te krijgen. Zo kunnen we van elkaars kennis en successen leren.

De experts uit de MoneyTalks Community

madelon

Over Madelon Vos

Mijn naam is Madelon Vos en sinds 2013 ben ik actief binnen de cryptobranche. Zo schreef ik columns over cryptocurrencies, economie, investeren en traden voor vele bekende beleggingswebsites, was ik drie jaar co-host bij de podcast genaamd: De Cryptocast van BNR Nieuwsradio en gaf ik het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. Inmiddels focus ik mij voornamelijk op het creëren van (video)content over de economie, investeren én bitcoin. Graag deel ik mijn kennis en enthousiasme met jou.

Over Elroy Ryon

Mijn naam is Elroy Ryon Heisterkamp. Ik ben een full-time daghandelaar en technisch analist in de cryptocurrency markt. Ik investeer sinds 2014 in de cryptomarkt. Door het zien van grote stijgingen en het meemaken van diepe dalen, was voor mij de reden om in 2017 m’n carrière voort te zetten als (dag)handelaar binnen de cryptomarkt. Steeds meer deel ik mijn opgedane kennis met anderen. Dit doe ik vooral via YouTube en livestreams waarbij ik middels technische analyses en theorieën de grafiek van de markt ontleed. Hierbij kan ik zien wat de potentie is van een betreffende asset, om vervolgens op t juiste moment in of uit te stappen.

expert
expert

Over Jean-Paul van Oudheusden

Ik ben econometrist, levensgenieter en beleg al vanaf mijn 15e. Na mijn studie heb ik het professionele beleggingsvak geleerd bij ABN AMRO, waar ik 17 jaar heb gewerkt in de dealingrooms van Amsterdam en Londen. Daarna ben ik dingen gaan doen die ik leuk vind, met als rode draad business development op het gebied van beleggen. In 2020 heeft me dat gebracht tot een rol van beleggingscoach en YouTuber vanuit mijn eigen bedrijf Markets Are Everywhere. Ik lever een bijdrage aan de MoneyTalks community als specialist op het gebied van aandelen en ETF’s.

Over Elmer Hogervorst

Ik ben Elmer Hogervorst en ik ben sinds 1990 werkzaam geweest bij grote belastingadvieskantoren, waar ik vermogende particulieren adviseerde. Ik begeleid sinds 2000 prijswinnaars in de Staatsloterij en andere vermogende particulieren. Behalve fiscaal advies help ik ook bij de bescherming en het crisisproof maken van je vermogen. Daarnaast ben ik auteur van de boeken ‘Geld, goud en zilver’ en ‘Deflatie in aantocht’. Ik heb voorheen een webwinkel in goud en zilver gehad en daardoor de nodige praktische kennis opgedaan. In mijn speurtocht naar ‘ordening’ in de financiële markten heb ik veel bijzondere technieken bestudeerd die ik graag deel in de MoneyTalks Community.

Tot slot staat er een team van 6-8 admins en analisten met bij elkaar meer dan 40 jaar ervaring 24/7 voor je klaar voor al je vragen, analyses, updates en het delen van hun kennis.

Deze leden gingen je reeds voor!

Bert
Bert
Helemaal top
Lees verder
zonder veel vakjargon uitgelegd waar het om draait. volg haar ook op You tube en steek er iedere week iets van op! zeker een aanrader! leuk Nederlands accent geeft sowieso ook een meerwaarde 🙂
Tom
Tom
Motiverend en fijn
Lees verder
Ik vind het oprecht heel leuk hoe de experts en mensen die al jaren investeren in de beurs, edelmetalen of crypto de mensen ontvangen die echt nog heel weinig weten. Ik zit nog in de proefperiode maar ga deze zeker weten verlengen! Deze community werkt echt heel motiverend voor mij:blush:
Pascal
Pascal
Top gedaan Madelon!
Lees verder
Ik ben heel blij en te vrede dat ik een aantal altcoins verkocht heb om deze cursus te kunnen aanschaffen.(ik had vrouw beloofd geen geld meer in crypto te stoppen) Cursus doorlopen om mijn skills te fine tune .Dankjewel Madelon
Wilfresh
Wilfresh
Mijn complimenten
Lees verder
complimenten voor de opzet van de community, je video's, algemene uitleg, cursus etc. Ik had al een beetje een basis, maar nu kan ik het perfectioneren. Ik hoop hier trouwens van iedereen te kunnen leren, succes allemaal.
Dafke
Dafke
Mijn complimenten
Lees verder
Super toffe en leerzame analyses Madelon! Erg leuk om naast BTC ook andere coins te zien... erg waardevol voor deze community!
Neil
Neil
Eindelijk 🙂
Lees verder
Ik heb lang uitgekeken naar deze cursus en zal hem meteen gaan volgen! Dankjewel Madelon.
John
John
Van confectie naar maatwerk
Lees verder
Ik volg Madelon al een tijdje, via Cryptocast leren kennen, daarna volger op twitter en vervolgens abonnee op haar YouTube kanaal. Om deze materie volledig te kunnen begrijpen besef ik me dat je het dan ook moet bestuderen, maar waar begin je dan? Gelukkig is er nu een cursus van Madelon die me heel wat wijzer gaat maken.
Felix
Felix
Dank!
Lees verder
Hoi Madelon, ik heb je cursus basics crypto gevolgd en voltooid. Voor mij was het een goede opfrissing. Een hoop wist ik al wel. Ik vond je uitleg top. Manier van spreken rustig en je hebt ook niet zoiets dat er een mening opgedrongen wordt ofzo. Dank. En blijf goede content produceren! 🙏💪
Francois
Francois
Need-to-share & Need-to-know
Lees verder
Need-to-share & Need-to-know trading cursus van Madelon Vos. Iedereen die hier in geïnteresseerd is moet deze cursus volgen om gewoon weg simpel te begrijpen wat er gebeurd. Ik ben overtuigd dat het geen toevalligheden in de patronen zijn maar dat er inderdaad een markt psychologie achter zit. Waar je dus op kan inspelen.
Maikel
Maikel
To the point en heel fijn uitgelegd
Lees verder
Zeer duidelijk en niet te lang. Lekker to the point..
Henk
Henk
Dankjewel! Voor alles zover
Lees verder
Hele leuke cursus, inmiddels 80% voltooid en er enorm veel aan gehad. Ik kan deze cursus terug kijken wanneer ik wil als hij afgerond is? Uiteraard heb ik al 5 a4tjes aan aantekeningen en schetsen, maar als ik straks mijn indicatoren heb gekozen zou ik juist die hoofdstukken nog even terug kijken.
Aicha
Aicha
Een hele fijne cursus
Lees verder
Fijne cursus met een mooie leeromgeving, bedankt. Ik ga de cursus over technische analyse ook zeker bekijken.
Masoud
Masoud
Goede cursus voor beginners
Lees verder
Erg blij met de cursus. Ik heb hem bijna afgekeken en gun je deze review nu al, dankjeewel!
Chris
Chris
Ik ben erg benieuwd
Lees verder
Ik volg Madelon sinds kort via de BNR Cryptocast en YouTube en wil me meer gaan verdiepen in cryptocurrencies. Ik ga er van uit dat deze cursus mij op weg gaat helpen.
Stephan
Stephan
Hele fijne basis cursus
Lees verder
Hele fijne introductie. Zeker de moeite waard en veel informatie voor een online cursus.
Paul
Paul
Goed bezig Madelon
Lees verder
Ik zit al een tijdje de cryptomarkt te volgen en wil mezelf meer verdiepen in de markt. Ik kijk onwijs uit naar de bitcoin basis cursus.
Mario
Mario
Zeer professioneel
Lees verder
opgewekt en professioneel gebracht voor mij mag de cursus uitgebreid worden hoe en waar een veilige externe wallet aanmaken en waar kan ik het best een adres aanmaken voor coins van een laptop of exchange te halen zou je hier dieper op in kunnen gaan voor 100 procent duidelijkheid te hebben dit ervaar ik als een omslachtig punt voor mezelf, zekerheid en veiligheid vind ik belangrijke punten in de keuze voor het door zien hoe de aan één sluiting van de transactie procedure in zijn totaal verloopt. verder kom je altijd super gemotiveerd over en het verveelt geen seconde om de aandacht er bij te houden!
Elvira
Elvira
Mijn doel is zeker behaald!
Lees verder
Hoi Madelon, bedankt voor al deze informatie. Mijn doel was om basiskennis te vergaren over BitCoin omdat ik het interessant vond, maar er gewoon niks van wist, en dat doel is zeker behaald! Ik ga toch eens voorzichtig aan de BitCoins beginnen 🙂 Dank je wel!
Albert
Albert
Aanrader!
Lees verder
Dag Madelon, dank voor je fijne cursus. Zeer leerzaam en echt een aanrader Met vr.gr Albert
Erna
Erna
Topper!
Lees verder
de cursussen van Madelon zijn begrijpelijk en heel interessant, echt een aanrader. Madelon is een top vrouw
Henry
Henry
Heel leerzaam, bedankt!
Lees verder
Heel leerzaam en met enthousiasme gegeven. Een heel aaanstekelijke cursus. Maar toch even laten bezinken na deze nieuwe opgedane kennis. Dank je wel Madelon !
Previous
Next

Krijg nu toegang tot de Crypto & Trading Academy

Madelon Vos cursussen

Crypto en Trading Academy

Één complete totaaloplossing waarbij je alle handvatten krijgt om alles te leren over bitcoin, cryptocurrencies & traden in de vorm van een tweetal cursussen en de MoneyTalks Community.

De afgelopen jaren hebben we meer dan 15.000 cursisten mogen verwelkomen om ze alles te leren over bitcoin, cryptocurrencies en traden.

 Profiteer van de meest verkochte cursussen van Nederland/België en de 60+ jaar crypto- en beleggingservaring van experts en van mijzelf (sinds 2013).

crypto en trading academy madelon vos

Beoordeeld door 121 cursisten:

4.9/5

4.8

1321

1321

€599,̶95̶

€499,95

Leer op eigen tempo

36 lessen

6 uur, 41 minuten

Niet goed, geld terug garantie!
Wanneer je maximaal 25% van de cursussen hebt gevolgd krijg je gewoon netjes je geld terug 😊

Veelgestelde vragen

Cursussen

Verdiep je in de materie alvorens je gaat investeren in assets. Dit kan bijvoorbeeld via deze Crypto en Trading Academy en video’s op het internet, bijvoorbeeld mijn YouTube kanaal. Stap nooit ergens blindelings in en beleg nooit geld wat je niet kunt missen of geleend hebt. Beleggen brengt risico’s met zich mee.

De cursus betreft een online cursus waar je levenslang toegang tot hebt.

Je kunt dit dus zo vaak en wanneer je maar wilt terugzien en is vooraf opgenomen. Er is altijd gelegenheid om vragen te stellen tijdens de cursus.

 

De cursussen zijn gemaakt voor zowel beginners als voor gevorderden. Mijn ervaring van de afgelopen 9 jaar zit in de cursussen.

De cursus is geschikt voor zowel daytraden, longterm traden en alles er tussenin. Mijn ervaring van de afgelopen 9 jaar zit in beide cursussen.

Zeker niet! De techniek is toepasbaar op alle markten zoals crypto, bitcoin, aandelen, goud, zilver, forex, etc.

De cursussen zijn te volgen via de telefoon, tablet of pc/laptop. Daarnaast is het enige wat je nodig hebt een internetverbinding en zin om meer te leren!

Super bedankt dat je een beoordeling wilt achterlaten. Dit helpt ons weer beter om het materiaal te verbeteren voor de huidige cursussen en nieuw materiaal. Een beoordeling achterlaten kan via deze link.

Alle cursisten kunnen de cursussen levenslang terugkijken 🙂

Omdat wij elke cursist tevreden willen houden, kun je uit coulance de cursus nog steeds annuleren mits je tot maximaal 25% gevolgd hebt. Zie hiervoor de algemene voorwaarden. 

Als je meer dan 25% gevolgd hebt kunnen wij de cursus niet meer voor je annuleren. Wanneer je voldoet aan de bovenstaande voorwaarden en wilt annuleren, stuur ons dan een e-mail naar
contact@madelonvos.nl met daarin jouw bestelnummer, naam en rekeninggegevens.

Wij streven er naar de annulering binnen een week te verwerken en het geld terug te storten.

Ja, dat kan. We hebben een gratis kennismakingscursus van beide cursussen zodat je eerst kunt kennismaken met het platform, de video’s en de manier van doceren van Madelon. Deze vind je via deze link.


Ik ben tevens docent aan de HvA, dus ze heb veel ervaring met lesgeven.

MoneyTalks Community

De MoneyTalks community is zowel voor beginners als voor gevorderden. Mocht je twijfelen, kun je het platform de eerste 7 dagen voor een €1,- volgen. Dat kan via deze link.

Nou bijna gratis, de eerste 7 dagen kun je voor €1,- uitproberen. Daarna wordt het abonnement slechts €29,95 per maand en is ieder moment opzegbaar via 1 druk op de knop in je eigen account.

De MoneyTalks Community is beschikbaar op zowel de computer als via een zeer gebruiksvriendelijke App op je mobiel. Wij werken nu met Discord vanwege de snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

Zeker niet! We behandelen assets zoals crypto, goud, zilver, aandelen etc.

Mocht er veel vraag zijn over specifieke assets, kunnen we overwegen om hier een specialist over aan te haken!

We delen uiteraard content die gerelateerd is aan het handelen in assets, hier wordt ook over gediscussieerd en kennis over gedeeld. Echter is dit geen traders-only community. We behandelen investeren in de breedste zin van het woord.

 

We delen dan ook geen koop- en verkoopsignalen, maar bespreken samen grafieken en leggen de focus op educatie en het opbouwen van een mooie investment portefeuille. Niets in deze community mag worden beschouwd als beleggingsadvies.

We vertellen je niet wat je moet kopen of moet verkopen. We vinden het belangrijker dat je weet hoe je zelf je assets kunt analyseren en op basis hiervan beslissingen kunt maken.

Uiteraard doe ik technische analyses op assets naar keuze. Dit kunnen crypto’s zijn, goud, zilver, aandelen, etc. Op basis hiervan spreek ik mijn koersverwachtingen uit. Dit is ten allen tijden geen financieel advies.

Daarnaast focussen we op het belangrijkste nieuws en inzichten, onderzoek en educatie zodat dit jou kan helpen bij het investeren. Dit scheelt jou uiteraard enorm veel tijd.

 Dit hangt af van de duur van het abonnement die je aanschaft. Een maandabonnement is ieder moment opzegbaar, een halfjaar abonnement ieder moment na een half jaar en een jaar abonnement ieder moment na een jaar. Hierbij geldt uiteraard de bedenktijd van 14 dagen waarin je je aankoop zonder opgaaf van reden kunt opzeggen.

Let op: De trial- en maandbonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn na verlenging uiteraard ieder moment opzegbaar en kun je je aankoopbedrag terugkrijgen.

De trial- en maandabonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn na verlenging uiteraard ieder moment opzegbaar. Een halfjaar abonnement ieder moment na een half jaar en een jaar abonnement ieder moment na een jaar. In het geval van een duurovereenkomst (halfjaar of jaarabonnement), geldt dat de overeenkomst is aangegaan voor de tussen partijen overeengekomen duur. Hierbij geldt uiteraard de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Als je spijt krijgt van je aankoop kun je de aankoop binnen deze termijn zonder opgaaf van reden opzeggen en je aankoopbedrag terugkrijgen.

Dit kan je eenvoudig doen door je naam, e-mail adres en discord naam te mailen naar contact@madelonvos.nl.

Heb je nog vragen? Schroom dan niet mij of iemand uit ons team te mailen.

affiliate manager