Online Cursus Leren handelen in Bitcoin en Crypto's
met behulp van Technische Analyse

Door 64 cursisten beoordeeld met een:

4.8/5

4.8

1972

1972

cursus technische analyse crypto bitcoin

Bekend van:

fd-logo-1.png
Bnr-nieuwsradio-madelon-vos
iex logo
telegraaf review Madelon Vos
rtlz
trouw-wit
iPhone Madelon Vos grafiek technische analyse

Waar begin ik?

Dagelijks stroomt mijn mailbox over met berichten van mensen die, waarschijnlijk net zoals jij, maar een aantal ding willen weten: “Waar moet ik beginnen?” en “Hoe kan ik geld verdienen met traden?” 

 

Ruim acht jaar geleden stond ik voor hetzelfde dilemma. Ik kwam eigenlijk per toeval met bitcoin in aanraking en heb al jaren van mijn hobby mijn werk mogen maken. Mijn hobby en passie deel ik hierbij graag met anderen. Deze cursus gaat over mijn passie en deze deel ik graag met anderen. Omdat ik als geen ander weet, hoe lastig het kan zijn als je niet weet waar je moet beginnen, help ik jou daarom graag op weg.

 

Al jaren help ik mensen met alles wat te maken heeft met cryptocurrencies & macro economie. Dit doe ik als docent op de Hogeschool van Amsterdam, via mijn Youtube kanaal, via mijn cursussen of via mijn columns op IEX.nl.

8 jaar

ervaring

3000+

tevreden cursisten

4.8/5

gemiddelde beoordeling

Deze cursus is voor jou als:

Stephan
Stephan
Één van de betere TA cursussen
Read More
Ik heb al een aantal cursussen gevolgd, zowel in person als online maar kan concluderen dat dit één van de betere cursussen is die ik heb gevolgd. Goed te volgen, duidelijk uitgelegd en volledig. Bedankt weer Madelon! Keep up the good work.
John
John
Van confectie naar maatwerk
Read More
Ik volg Madelon al een tijdje, via Cryptocast leren kennen, daarna volger op twitter en vervolgens abonnee op haar YouTube kanaal. Om deze materie volledig te kunnen begrijpen besef ik me dat je het dan ook moet bestuderen, maar waar begin je dan? Gelukkig is er nu een cursus van Madelon die me heel wat wijzer gaat maken.
Henk
Henk
Dankjewel! Voor alles zover
Read More
Hele leuke cursus, inmiddels 80% voltooid en er enorm veel aan gehad. Ik kan deze cursus terug kijken wanneer ik wil als hij afgerond is? Uiteraard heb ik al 5 a4tjes aan aantekeningen en schetsen, maar als ik straks mijn indicatoren heb gekozen zou ik juist die hoofdstukken nog even terug kijken.
Maikel
Maikel
To the point.. en duidelijk zoals altijd
Read More
Zeer duidelijk en niet te lang. Lekker to the point..
Niels
Niels
Je moet bij Madelon zijn
Read More
Als je beginnende interesse hebt in economie, crypto of technische analyse maar je weet niet waar je moet beginnen met leren. Dan moet je bij madelon zijn. Ze legt het super simpel en op een begrijpelijke manier uit in een van haar cursusen. En het meest belangerijke is als je een vraag/opmerking hebt krijg je een eerlijk en oprecht antwoord terug. Nog niet eens beginnend over haar youtube videos met alle informatie over de laatste stand van zaken op macro economisch vlak en crypto.
Francois
Francois
์Need-to-know trading cursus
Read More
Need-to-share & Need-to-know trading cursus van Madelon Vos. Iedereen die hier in geïnteresseerd is moet deze cursus volgen om gewoon weg simpel te begrijpen wat er gebeurd. Ik ben overtuigd dat het geen toevalligheden in de patronen zijn maar dat er inderdaad een markt psychologie achter zit. Waar je dus op kan inspelen.
Pascal
Pascal
Top gedaan Madelon, chapeau
Read More
Ik ben heel blij en te vrede dat ik een aantal altcoins verkocht heb om deze cursus te kunnen aanschaffen.(ik had vrouw beloofd geen geld meer in crypto te stoppen) Cursus doorlopen om mijn skills te fine tune .Dankjewel Madelon
Niels
Niels
Je moet bij Madelon zijn
Read More
Als je beginnende interesse hebt in economie, crypto of technische analyse maar je weet niet waar je moet beginnen met leren. Dan moet je bij madelon zijn. Ze legt het super simpel en op een begrijpelijke manier uit in een van haar cursusen. En het meest belangerijke is als je een vraag/opmerking hebt krijg je een eerlijk en oprecht antwoord terug. Nog niet eens beginnend over haar youtube videos met alle informatie over de laatste stand van zaken op macro economisch vlak en crypto.
Jeroen
Jeroen
TOPPIE
Read More
Heb de cursus TA. afgerond, en ben zeer tevreden. Duidelijk en overzichtelijk, en je kan er direct mee aan de slag, en jou eigen strategie gaan uitzetten Madelon TOPPIE
Previous
Next

Wat leer je in deze cursus?

In deze cursus maak je uitgebreid kennis met de handel in Bitcoin en crypto’s. Ik geef je alle handvatten die je nodig hebt om een goede trader te kunnen worden. Daarnaast krijg je onder andere antwoorden op de volgende vragen:

Al met al bevat deze cursus alle handvatten die jij nodig hebt om met behulp van Technische Analyse – op het juiste moment – op bepaalde koersbewegingen te kunnen inspelen. De cursus bevat ook een Excel sheet, waarin de dataset van Bitcoin en de formules van de besproken indicatoren worden weergegeven.

komma-1.png

In deze cursus leggen we niet alleen het topje, maar de gehele ijsberg bloot

Willem Middelkoop testimonial Madelon Vos

In de financiële wereld zijn de publicerende vrouwen op 1 hand te tellen. In crypto-land is het nog erger. Daarom moeten we onze Miss Bitcoin koesteren.

komma-white-1.png

Willem Middelkoop
Auteur The Big Reset

Cursusoverzicht

Inleiding00:10:50
Agenda00:03:00
De basis voor een goede start00:09:52
Soorten grafieken (lijn, bar, JC, HA)00:11:04
Het lezen van (verschillende soorteen) candlesticks00:09:18
De Exchange00:10:56
Trends00:03:33
Steun- en weerstandslijnen00:07:16
Long vs. short00:05:34
Volume00:06:42
Fibonacci00:08:44
Patronen00:47:08
Indicatoren00:07:19
RSI00:08:59
Moving Average00:18:14
Moving Average Convergence Divergence (MACD)00:07:02
Stochastics00:09:54
Bollinger Bands00:06:43
On Balance Volume00:05:22
Toolset op volgorde van belangrijkheid00:26:46
Slotwoord00:01:18

Levenslang

toegang

21 lessen

3 uur en 45 minuten

Leer

op je eigen tempo

Over de instructrice

Ik ben Madelon Vos en ben reeds acht jaar werkzaam in de cryptobranche als trader, docent technische analyse aan de Hogeschool van Amsterdam, columnist, podcast maker en YouTuber. Ik deel mijn kennis en streef samen met mijn cursisten, studenten, lezers, kijkers en luisteraars naar het best haalbare resultaat.

 

Zeven dagen per week creëer ik content over cryptocurrencies, de (macro-)economie, en trading. In het bijzonder richt ik mij op het vak technische analyse en het succesvol handelen op basis van deze tools. Het is mijn passie om deze kennis en kunde over te brengen op anderen.

Madelon Vos biografie

Online Bitcoin en Crypto Cursus - Hoe handel je
met behulp van Technische Analyse

In deze cursus maak je uitgebreid kennis met de handel in Bitcoin en crypto’s. Ik geef je alle handvatten die je nodig hebt om een goede trader te kunnen worden. Daarnaast krijg je onder andere antwoord op de volgende vragen:

Dan is dit de meest verkochte cursus die je zal tegenkomen in Nederland/België
en profiteer van de 8 jaar lange ervaring van Madelon op het gebied van technische analyse en als docent technische analyse aan de Hogeschool van Amsterdam. 

cursus technische analyse crypto bitcoin

Beoordeeld door 64 cursisten:

4.8/5

4.8

1972

1972

Leer op eigen tempo

21 lessen

3 uur, 45 minuten

Wat anderen zeggen over deze cursus

Lodewijk
Lodewijk
Deze Cursus is een echte teaser !
Read More
Prima gedaan! Snel de concepten en de tools aangereikt en niet verstrikt geraakt in het (vaak te intellectuele en verwarrende) financiele jargon waardoor je duidelijk maakt dat deze aansluitende uitgebreide cursus net door zijn laagdrempeligheid door werkelijk iedereen (die zich een beetje wil inspannen) kan gevolgd worden. Op deze manier neem je onmiddelijk de eventuele twijfel en angst weg. En door je transparante en vlotte bereikbaarheid voelt elke leek zich meteen op z’n gemak en ook in staat om te focussen op de aangeboden materie/stof en om er succes of resultaat mee te kunnen behalen op de markt.
Pascal
Pascal
Top gedaan Madelon, chapeau
Read More
Ik ben heel blij en te vrede dat ik een aantal altcoins verkocht heb om deze cursus te kunnen aanschaffen.(ik had vrouw beloofd geen geld meer in crypto te stoppen) Cursus doorlopen om mijn skills te fine tune .Dankjewel Madelon
Pearl
Pearl
Beknopt en helder zoals ik gewend ben
Read More
Dank voor deze uitgebreide cursus. Ik heb veel bevestiging gekregen van hetgeen waar ikzelf al mee bezig was, en daar was ik ook naar opzoek toe ik deze cursus aanschafte. Natuurlijk ook weer veel nieuwe dingen geleerd. Ik ben korte time frame daytrades gewend dus dit is een mooie aanvulling voor de wat rustigere trades. Bedankt voor de moeite en je enthousiasme! Groetjes en veel succes met al je mooie projecten.
Daniela
Daniela
Uitmuntende cursus van Madelon
Read More
Ik volg je al sinds het begin en was meteen enthousiast toen je een cursus lanceerde. Ik vond het een zeer leerzame cursus waardoor ik al erg snel alle opgedane kennis toe kon passen in de praktijk. Op het eerste oog lijkt het een forse prijs maar ik heb het reeds dubbel en dwars terugverdiend door de kennis. Ga zo door Madelon! Ik hoop dat je met meer cursussen komt.
John
John
Blij mee!
Read More
De cursus Gratis cursus Technische Analyse afgerond zeer leerzaam en proeft naar meer dus Cursus handelen in Crypto’s aangeschaft. Het wordt steeds iets duidelijker en Madelon je legt het geweldig uit.
Hank
Hank
Top!
Read More
Ik heb de cursus TA afgerond, een aanrader voor iedereen die wil beginnen met investeren!
Previous
Next

Start nu met de cursus Handelen met behulp van Technische Analyse

Madelon Vos cursussen