Vacature Video Editor Madelon Vos
vacatures madelon vos

Vacature

Ben jij de Video Editor die wij zoeken? Lees dan verder.

Vacature beschrijving

Wij zijn op zoek we naar een nieuwe Video Editor voor het YouTube-Kanaal van Madelon Vos (serie Madelon Praat). Ben jij een vliegensvlugge, out-of-the-box denkende, video editor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn op zoek naar iemand die passie heeft voor editing en economie en investeren, die niet bang is om zijn/haar creativiteit te gebruiken en om op deze manier de kijker een ultieme kijkbeleving te bezorgen aan honderd duizenden kijkers.
Solliciteer direct

Madelon Vos is bekend van

Over ons bedrijf

Wij zijn MTRV Media B.V. Zeven dagen per week creëren we content over de (macro-)economie, beleggen, bitcoin en crypto, de beurs, edelmetalen en technische analyse. Wij delen onze kennis met meer dan 500.000 kijkers per maand. Wij leggen complexe materie zo begrijpbaar mogelijk uit, waardoor deze content voor een zeer grote doelgroep toegankelijk is. Dit doen wij via YouTube, Instagram, Twitter, Tiktok en podcasts. Samen streven wij, onze cursisten, lezers, kijkers, luisteraars én community leden naar het best haalbare resultaat.

leden moneytalks community

Onze missie

Het is onze missie om zware macro-economische content, op een simpele, makkelijke & boeiende manier via video tot in de huiskamer van de kijker te brengen. Zo maken wij Nederland & België financieel slimmer.

Solliciteer


vacatures madelon vos accountmanager

Wie zoeken wij?

✅ Iemand die onze video's naar een next level weet te tillen

✅ Iemand die flexibel is in het weekend (wij uploaden altijd op zondag)

✅ Iemand met ervaring omtrent colour grading & geluidsbeleving

✅ Iemand die weet hoe de beleving voor de kijker verhoogd kan worden waardoor de watchtime verhoogd kan worden (bv. d.m.v. stockvideo's tussendoor)✅ Pre: Iemand die ervaring heeft met het editen van YouTube-video's

✅ Iemand met snel internet en een snelle computer voor het renderen. Onze video's duren rond een uur en bevatten rond de 60GB aan content (4K).

startup stap budget madelon vos crypto en trading academy

Wat kan jij verwachten?

✅ Elke week vast editwerk✅ Verdiensten op basis van jouw skills✅ Toegang tot al onze betaalde programma's en lidmaatschappen✅ Werk samen met en leer van een gemotiveerd en ambitieus team

Solliciteer direct
vacatures madelon vos accountmanager

Werk vanuit...

Wij werken niet op kantoor en zijn locatie onafhankelijk. Zo zijn er collega's die werken vanuit Spanje, Portugal, Malta, Mexico of zelfs Bali. 9-tot-5 is daarom iets wat logischerwijs niet in ons straatje past. Bij ons gaat het om resultaat in plaats wanneer en hoe lang je aan het werk bent.

Solliciteer

Solliciteer direct

We zouden graag willen zien of jouw editing stijl past bij ons. Vandaar is onze vraag of je de eerste 10 minuten van onze laatste aflevering zou willen editen zodat we kunnen zien of we een goede match zijn. We worden graag verrast! Onze video's bestaan uit een gezichtsopname + een schermopname die gecombineerd worden (geluid is via een Shure Sm7b opgenomen in de schermopname). De laatste video is te vinden via deze link.


Je kunt de uiteindelijke edit + je prijsopgave sturen naar vacatures@madelonvos.nl.
PS: Heb je een Linkedin profiel? Stuur die dan ook even mee svp!Veel succes!

reviews madelon vos cursussen community