De grootste community voor investeren, bitcoin & traden - MoneyTalks

🎁 14 dagen lidmaatschap voor 1 euro!

Alleen via deze pagina krijg je de mogelijkheid om de MoneyTalks Community 14 dagen uit te proberen voor slechts 1 euro! Deze actie is enkel voor de eerste 50 aanmeldingen.
Let op: het is een lidmaatschap en elk moment opzegbaar.

moneytalks-community-madelon-vos-elroy-ryon-jp-elmer-hoogervorst-oudheusden
Video Aspect Ratio: 4:1

🎁 14 dagen lidmaatschap voor 1 euro!

Alleen via deze pagina krijg je de mogelijkheid om de MoneyTalks Community 14 dagen uit te proberen voor slechts 1 euro! Deze actie is enkel voor de eerste 50 aanmeldingen  en geldig t/m woensdag 29 maart 2023.
Let op: het is een lidmaatschap en elk moment opzegbaar.

2000+ leden

Die dagelijks kennis delen

4.8 / 5 beoordeeld

Door onze cursisten

70+ jaar ervaring

van experts, analisten en admins

2000+ leden

Die dagelijks kennis delen

4.8 / 5 beoordeeld

Door onze cursisten

70+ jaar ervaring

van experts, analisten en admins

Onze missie

Het is onze missie om gelijkgestemden met een interesse in investeren, crypto, de beurs, economie én technische analyse samen te brengen en tegelijkertijd te begeleiden op het pad richting het opbouwen en beheren van hun eigen vermogen. De MoneyTalks Community helpt haar leden bij het ontwikkelen van een sterke financiële mindset en het verhogen van hun kennisniveau. Dit zijn de noodzakelijke ingrediënten om uiteindelijk financiële rust te kunnen ervaren.

leden moneytalks community
Mockup moneytalks community

Wat houdt de MoneyTalks community in?

 • Krijg de tools en inzichten om slimmere financiële beslissingen te nemen
 • Hier kun je al je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten
 • 24/7 persoonlijke begeleiding door experts in ons platform
 • Dagelijkse technische analyses naar keuze van experts
 • Dit is de enige plek waar Madelon je op de hoogte houdt van haar analyses
 • Wekelijkse on-chain analyses
 • Wekelijkse livestreams en video's van experts (terug te kijken voor alle leden)
 • Altijd op de hoogte van het belangrijkste economische nieuws
 • Laat je eigen Technische Analyses beoordelen door experts
 • Jouw financiële gids en houvast
 • Leer van ons en elkaar én netwerk met gelijkgestemden
 • Altijd up-to-date via de mobiele App en/of browser
 • Ontvang premium ledenvoordelen
 • Ben je ondernemer? De kosten zijn aftrekbaar van jouw winst en de BTW is verrekenbaar
 • Ieder moment opzegbaar

Madelon Vos is bekend van

moneytalks-community-madelon-vos

Een inspirerende omgeving is de #1 lifehack voor groei

In 2013 startte ik mijn reis door het cryptolandschap. Waar ik begon bij bitcoin, nam deze reis mij mee langs het ontstaan van geld en al gauw leerde ik meer over macro-economie dan me lief was. Om houvast voor mezelf te creëren en niet bij de eerste de beste daling compleet in paniek te schieten, leerde ik mijzelf Technische Analyse aan. Voor mij was dit een manier om rust te creëren en daarnaast meer bitcoin te kunnen verzamelen.

Inmiddels zijn we vele jaren verder…. De grafieken bestaan nog steeds uit opwaartse, neerwaartse én zijwaartse trends en fundamenteel is er niets veranderd. Maar om ons heen, veranderde er des te meer. We bevinden ons namelijk midden in een ‘perfect storm.’ Een storm die nog lang niet is gaan liggen.

De opkomst van crypto en digitaal geld, is nog maar net begonnen, terwijl ons geld op de spaarrekening met de dag minder waard wordt. Hierover naar buiten treden lijkt een taboe. Daarom was ik op zoek naar een plek om samen met gelijkgestemden te praten over de markt, de laatste koersveranderingen én economische trends en ontwikkelingen.

De afgelopen jaren hebben we al meer dan 25.000 cursisten mogen verwelkomen welke alles hebben geleerd over bitcoin, cryptocurrencies en traden.

De volgende stap was een echte community en deze heb ik ontwikkeld; de MoneyTalks Community. Hiermee wil ik iedereen bij elkaar brengen met een gezamenlijke interesse in bitcoin, cryptocurrencies, de financiële markten, aandelen, economie en trading. Zodat we samen kunnen streven naar het best haalbare resultaat, kennis en rendement!

De ervaringen van onze leden en cursisten

Wij beschikken over het NRTO-keurmerk

De NRTO, Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, heeft dit keurmerk in het leven geroepen waarmee ze de kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt kunnen waarborgen.. 

Bedrijven met een NRTO-keurmerk zijn transparant zijn over de aangeboden diensten en producten, zeer professioneel in de omgang met klanten, er wordt deskundig personeel ingezet op de training te begeleiden, de trainingen die worden aangeboden hebben duidelijke leeruitkomsten, de klanttevredenheid wordt gemeten en het bedrijf streeft naar continue verbetering.

Madelon Vos Stap budget nrto keurmerk
moneytalks community madelon vos

Krijg toegang tot alle MoneyTalks Meetups

Regelmatig organiseren we meetups waarop we netwerken, inspireren en kennismaken met gelijkgestemden met allemaal dezelfde doelen en visie als jij. Wil je zeker zijn van een plekje tijdens deze meetups? Word dan lid!

Wat kun je verwachten binnen de community?

Technische Analyses naar keuze

Dagelijks lichten Madelon & experts in de vorm van video's en grafieken toe hoe de markt erbij ligt. Daarnaast doen we wekelijkse on-chain analyses. Hierbij is er uiteraard altijd ruimte om al je vragen te stellen. Wij focussen op bitcoin, altcoins, goud en zilver, indexen en aandelen op de beurs.

Livestreams + video's van experts

Iedere 2 weken kun je exclusieve marktupdates verwachten van experts zoals Madelon, Jean-Paul, Elmer en onchain analyses van Francis. 

Jouw financiële gids en houvast

Deze community begeleid je tijdens het investeren en het opbouwen van een stabiele portefeuille, maar geeft ook rust tijdens forse koersbewegingen.

Live Q&A's

Wekelijks krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze experts die zij (live) in een video zullen beantwoorden en mee zullen nemen. 

Netwerk met gelijkgestemden

Deze community biedt je de mogelijkheid om jezelf te omringen met meer dan 2000 andere leden die allemaal op dezelfde missie zijn als jijzelf. Meet de leden online of via de private events.

Altijd op de hoogte

Door de nieuwsfeeds, must-follow plugins van Madelon en alle leden ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent economie, investeren, bitcoin, aandelen, edelmetalen & TA.

madelon-vos-quote moneytalks community

Het leren van de 'language of money' is iets wat consistentie en juiste begeleiding vereist. Het is net als het leren van een nieuwe taal, je moet je voortdurend omringen met gelijkgestemden en spreken om het vloeiend onder de knie te kunnen krijgen. Dit geldt ook voor investeren & traden. Je kunt alles zelf leren, maar het scheelt veel tijd en leergeld als je mensen om je heen hebt die een paar stappen verder zijn.

Madelon Vos

Bonus: Maandelijks doen we een live boardroom call met alle leden

Krijg een financiële update van 4/5 experts in crypto, traden, aandelen, edelmetalen en onchain analyse. Daarnaast heb je de mogelijkheid om al je vragen live te stellen. 

moneytalks community madelon vos

De MoneyTalks Community is voor jou als:

👉 Je financieel wilt groeien maar niet precies weet hoe of waar te starten

👉 Je een plek kunt gebruiken waar iedereen vragen kan stellen, kennis deelt, successen viert en inspiratie oogst
👉 Je altijd op de hoogte wilt blijven van de laatste Technische en on-chain analyses van de markt en het nieuws

👉 Je behoefte hebt aan het laten beoordelen van je eigen Technische Analyses door experts

👉 Je op zoek bent naar een plek met gelijkgestemden

👉 Je onze cursussen hebt gevolgd en een houvast nodig hebt

👉 Je hulp kunt gebruiken van experts

👉 Je je successen wilt delen

👉 Vragen wilt stellen aan experts in de chat of tijdens live Q&A's

Ervaringen van onze leden

Hey allemaal! Ik ben nu een maandje lid van deze community en wat is het top zeg! Leer veel en krijg genoeg tips. Sinds paar maanden weer begonnen en in 2017 de eerste keer in aanraking gekomen met crypto 🙏🏼
reviews madelon vos cursussen community
Peter

  Ik ben alweer een jaar lid van deze fijne community   Onwijs veel geleerd, gelezen en uitgeprobeerd in dit afgelopen jaar en ook weer wat interessante dingen over mezelf te weten gekomen haha. Super dankbaar voor alle mensen in deze community en dat iedereen altijd met raad en daad klaarstaat in goede en minder goede tijden..

Chris

Je ziet hier toch wel de waarde van deze community. Goede analyses en onderbouwde meningen. Erg fijn. Dank voor alle reacties.

Alex

Dit zijn de experts uit de MoneyTalks Community

Madelon Vos Navigeert

Madelon Vos

Mijn naam is Madelon Vos en sinds 2013 ben ik actief binnen de cryptobranche. Zo schreef ik columns over cryptocurrencies, economie, investeren en traden voor vele bekende beleggingswebsites, was ik drie jaar co-host bij de podcast genaamd: De Cryptocast van BNR Nieuwsradio en gaf ik het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. Inmiddels focus ik mij voornamelijk op het creëren van (video)content over de economie, investeren én bitcoin. Graag deel ik mijn kennis en enthousiasme met jou.

Elroy Ryon

Elroy Ryon

Mijn naam is Elroy Ryon. Ik ben een full-time daghandelaar en technisch analist in de cryptocurrency markt. Ik investeer sinds 2014 in de cryptomarkt. Door het zien van grote stijgingen en het meemaken van diepe dalen, was voor mij de reden om in 2017 m’n carrière voort te zetten als (dag)handelaar binnen de cryptomarkt. Steeds meer deel ik mijn opgedane kennis met anderen. Dit doe ik vooral via YouTube en livestreams waarbij ik middels technische analyses, doormiddel van de Elliott Wave theorie, en andere theorieën de grafiek van de markt ontleed. Hierbij kan ik zien wat de potentie is van een betreffende asset, om vervolgens op t juiste moment in of uit te stappen.

Jean-Paul van Oudheusden

Mijn naam is Jean-Paul van Oudheusden. Ik ben econometrist, levensgenieter en beleg al vanaf mijn 15e. Mijn eerste kennismaking met beleggen was een participatie in het beleggingsfonds Robeco, die mijn moeder van mijn opa erfde. Na mijn studie heb ik het professionele beleggingsvak geleerd bij ABN AMRO, waar ik 17 jaar heb gewerkt in de dealingrooms van Amsterdam en Londen. Daarna ben ik dingen gaan doen die ik leuk vind, met als rode draad business development (nieuwe dingen bedenken en doen) op het gebied van beleggen. In 2020 heeft me dat gebracht tot een rol van beleggingscoach en YouTuber vanuit mijn eigen bedrijf Markets Are Everywhere. Madelon ken ik uit een periode bij IEX. Ik heb er veel zin in om een bijdrage te leveren aan de MoneyTalks community als specialist op het gebied van aandelen en ETF's.

Elmer Hogervorst

Mijn naam is Elmer Hogervorst en ik studeerde Nederlands recht en fiscaal recht in Amsterdam en Leiden. Sinds 1990 ben ikwerkzaam geweest bij grote belastingadvieskantoren, waar ik deel uitmaakte van een specialistisch team dat vermogende particulieren adviseert. Ik begeleid sinds 2000 prijswinnaars in de Staatsloterij en andere vermogende particulieren. Tezamen met Eric Mecking schreef ikhet boek 'Geld, goud en zilver' (2e druk) en 'Deflatie in aantocht' (9e druk). Regelmatig ben ik te gast bij BNR Beurswatch om mijn visie te geven over de financiële markten en goud en zilver in het bijzonder. Ik deel mijn kennis omtrent de financiële markten, goud en zilver graag met iedereen in de community.

Tot slot staat er een team van 4 admins

vilijam-admin-moneytalks-community
Vilijam
julian-admin-moneytalks-community

Julian

gerdi-admin-moneytalks-community
Gerdi
mike-admin-moneytalks-community
Mike

én 3 analisten 24/7 voor je klaar!

timtibbo-admin-moneytalks-community

TimTibbo

bouwe-moneytalks
Bouwe
thijmen-moneytalks
Thijmen
ben-jij-de-volgende
Ben jij de volgende?
moneytalks-community-madelon-vos-elroy-ryon-jp-elmer-hoogervorst-oudheusden-1

Het MoneyTalks abonnement is ieder moment opzegbaar

Na de trial is het lidmaatschap €39,95 per maand of claim hierboven een van de lange termijn acties. Wil je switchen van abonnement of opzeggen? Laat het dan even weten via de chat linksonder of mail, en we regelen het voor je! 

Deze leden gingen je reeds voor

null

null


null

null


null

null

null


null

null


nullnull

                   

Moneytalks FAQ

Wat is de prijs van het lidmaatschap?

Na de proefperiode gaat het lidmaatschap over naar een volwaardig lidmaatschap. De kosten hiervoor bedragen €39,95 per maand. De prijs kun je verlagen door een kwartaal- of jaarabonnement af te nemen. Wordt lid via de pagina hierboven.

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Ja, maar je zit nergens aan vast. Een maandabonnement is ieder moment opzegbaar, een kwartaal abonnement ieder moment na een kwartaal en een jaar abonnement ieder moment na een jaar. Hierbij geldt uiteraard de bedenktijd van 14 dagen waarin je je aankoop zonder opgaaf van reden kunt opzeggen. Let op: De trial abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn na verlenging uiteraard ieder moment opzegbaar.

Is dit een call signal groep?

We vertellen je niet wat je moet kopen of moet verkopen. We vinden het belangrijker dat je weet hoe je zelf je assets kunt analyseren en op basis hiervan beslissingen kunt maken. Uiteraard delen meerdere experts technische analyses op assets naar keuze. Dit kunnen crypto’s zijn, goud, zilver, aandelen, etc. Op basis hiervan spreken de analisten de koersverwachtingen uit. Dit is ten allen tijden geen financieel advies. Daarnaast focussen we op het belangrijkste nieuws en inzichten, onderzoek en educatie zodat dit jou kan helpen bij het investeren. Dit scheelt jou uiteraard enorm veel tijd.

Is de focus enkel op cryptocurrencies?

Zeker niet! We behandelen assets zoals crypto, goud, zilver, aandelen etc. Mocht er veel vraag zijn over specifieke assets, kunnen we overwegen om hier een specialist over aan te haken!

Kan ik de MoneyTalks community gratis uitproberen?

Nou bijna gratis, de eerste 7 dagen kun je voor €1,- uitproberen via deze link. Daarna wordt het abonnement slechts €39,95 per maand en is ieder moment opzegbaar via 1 druk op de knop in je eigen account.

Hoe zeg ik het abonnement op?

Dit kan je doen door middel van het opzegformulier via deze link.

Ik ben ondernemer. Zijn de kosten aftrekbaar van mijn winst en kan ik de BTW verrekenen?

Ja, de kosten zijn aftrekbaar en de BTW is verrekenbaar als ondernemer.

Ik wil graag mijn betaalgegevens/abonnement wijzigen of mijn facturen inzien/downloaden,. Waar kan ik dit doen?

Dit kun je allemaal zelf eenvoudig doen via het klantenportaal .

                 

moneytalks-community-madelon-vos

Het is tijd om jouw geld voor je te laten werken i.p.v. andersom. Join de community met 2000+ gelijkgestemde leden

reviews madelon vos cursussen community