Bitcoin Basics & Cryptocurrencies Cursus - Madelon Vos

GRATIS - online cursus Bitcoin Basics & Cryptocurrencies

cursus-bitcoin-basics-en-cryptocurrencies-madelon-vos

9+ jaar ervaring

In de cryptobranche en met traden

25.000+ cursisten

Die dagelijks kennis op doen

4.8 / 5 beoordeeld

Door onze cursisten

9+ jaar ervaring

In de cryptobranche en met traden

25.000+ cursisten

Die dagelijks kennis opdoen

4.8 / 5 beoordeeld

Door onze cursisten

Wat krijg je allemaal?

 • Volledig gratis toegang
 • Maak kennis met bitcoin en cryptocurrencies
 • Leer bitcoin en cryptocurrencies veilig op te slaan
 • Leer je eerste bitcoin of cryptocurrencies aan te schaffen
 • Krijg je eerste €5 bitcoin gratis
 • Deze cursus dient als preview van de volledige cursus
  Willem Middelkoop review

  In de financiële wereld zijn de publicerende vrouwen op één hand te tellen. In crypto-land is het nog erger. Daarom moeten we onze Madelon Vos koesteren.

  Willem Middelkoop
  Auteur van The Big Reset

  Bitcoin en cryptocurrencies begrijpen

  2017 was hét jaar van bitcoin. De koers steeg in slechts 12 maanden tijd van $700 naar een recordhoogte van bijna $20.000. Nederland en België stapten massaal in. Niets bleek echter minder waar te zijn. Begin 2018 ging het faliekant mis. De koers stortte ineen. De bitcoin hype was over.

  In 2020 & 2021 maakte bitcoin, kijkend naar de koers, haar comeback. Echter is bitcoin nooit echt weggeweest. De financiële onrust is nog maar net begonnen en dit is dan ook ‘dé perfecte storm voor bitcoin’ en tegelijkertijd dé reden waarom Bitcoin een hedge is tegen het financiële systeem. Dit systeem bungelt momenteel op het randje van de afgrond. Daarom is nu leren over bitcoin, relevanter dan ooit!

  Madelon Vos Navigeert
  Madelon Vos

  Over de instructrice

  Mijn naam is Madelon Vos. Sinds 2013 ben ik actief bezig met crypto's & investeren. Begon ik mijn carrière met het schijven van columns over cryptocurrencies, economie, investeren en traden voor onder ander IEX.nl, Business Insider en Investing.com. Ook was ik drie jaar co-host bij de podcast genaamd Cryptocast van BNR Nieuwsradio en gaf ik het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam.

  Inmiddels focus ik mij zeven dagen in de week op het creëeren van (video)content over cryptocurrencies, de (macro-)economie en technische analyse via YouTube, Instagram. Ik deel mijn kennis en streef samen met mijn cursisten, lezers, kijkers, luisteraars én community leden naar het best haalbare resultaat. Graag deel ik mijn kennis en enthousiasme met jou.

  Nog meer leren over bitcoin, cryptocurrencies en blockchain?

  In de bovenstaande gratis cursus maak je kennis met de basis principes van bitcoin, cryptocurrencies én mijn manier van doceren. Deze cursus dient dus enkel als voorproefje van de volledige cursus.

  Wil jij uitgebreid kennis maken met bitcoin, cryptocurrencies en blockchain? Volg dan de volledige cursus. In deze cursus behandel ik stap voor stap alle facetten om alles te begrijpen en daarmee een goede, veilige én snelle start te maken.