Gratis Cursus Technische Analyse: Bitcoin & Crypto

GRATIS - Online Cursus Traden met behulp van Technische Analyse

GRATIS - Online Cursus Traden met behulp van Technische Analyse
Crypto

9+ jaar ervaring

In de cryptobranche en met traden

Crypto

15.000+ cursisten

Die dagelijks kennis delen
Crypto

4.9 / 5 beoordeeld

Door onze cursisten

9+ jaar ervaring

In de cryptobranche en met traden

15.000+ cursisten

Die dagelijks kennis delen

4.9 / 5 beoordeeld

Door onze cursisten

Wat krijg je allemaal?

  • Gratis online cursus Technische Analyse
  • Maak kennis met de handel in cryptocurrencies
  • Leer de basis van Technische Analyse
  • Leer hoe grafieken werken en hoe je deze leest.
  • Deze cursus dient als preview van de volledige cursus
Willem Middelkoop review

In de financiële wereld zijn de publicerende vrouwen op één hand te tellen. In crypto-land is het nog erger. Daarom moeten we onze Madelon Vos koesteren.

Willem Middelkoop
Auteur van The Big Reset
Technische Analyse

Bitcoin en cryptocurrencies begrijpen

2017 was hét jaar van bitcoin. De koers steeg in slechts 12 maanden tijd van $700 naar een recordhoogte van bijna $20.000. Nederland en België stapten massaal in. Niets bleek echter minder waar te zijn. Begin 2018 ging het faliekant mis. De koers stortte ineen. De bitcoin hype was over.

In 2020 & 2021 maakte bitcoin, kijkend naar de koers, haar comeback. Echter is bitcoin nooit echt weggeweest. De financiële onrust is nog maar net begonnen en dit is dan ook ‘dé perfecte storm voor bitcoin’ en tegelijkertijd dé reden waarom Bitcoin een hedge is tegen het financiële systeem. Dit systeem bungelt momenteel op het randje van de afgrond. Daarom is nu leren over bitcoin, relevanter dan ooit!

Veel Crypto-fanaten kwamen erachter dat traden in een neerwaartse trend heel lastig is. Dat is waar, maar het is absoluut niet onmogelijk. Vele analisten weten het zeker, Bitcoin en crypto zijn bezig met hun opmars richting een nieuwe ‘All Time High’. Wanneer is echter nog de vraag.

Voor jou is nú de tijd om te leren, zodat je klaar staat wanneer de koersen in rap tempo omhoog schieten. Want ook in een dalende trend of zijwaartse trend, is het mogelijk om lucratief te kunnen handelen of een lange termijn portefeuille op te bouwen. Hier heb je echter wel de juiste kennis en kunde voor nodig, en daar wil ik je met mijn negen jaar ervaring graag bij helpen middels deze gratis online cursus cursus.

Madelon Vos Navigeert
Madelon Vos

Over de instructrice

Mijn naam is Madelon Vos. Sinds 2013 ben ik actief bezig met crypto's & investeren. Begon ik mijn carrière met het schijven van columns over cryptocurrencies, economie, investeren en traden voor onder ander IEX.nl, Business Insider en Investing.com. Ook was ik drie jaar co-host bij de podcast genaamd Cryptocast van BNR Nieuwsradio en gaf ik het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam.

Inmiddels focus ik mij zeven dagen in de week op het creëeren van (video)content over cryptocurrencies, de (macro-)economie en technische analyse via YouTube, Instagram. Ik deel mijn kennis en streef samen met mijn cursisten, lezers, kijkers, luisteraars én community leden naar het best haalbare resultaat. Graag deel ik mijn kennis en enthousiasme met jou.

Nog meer leren over Technische Analyse en cryptohandel?

In de bovenstaande gratis cursus maak je kennis met de basis principes van Technische Analyse én mijn manier van doceren. Deze cursus dient dus enkel als voorproefje van de volledige cursus.

Wil jij alles leren over het handelen in crypto’s en echt zelf aan de slag kunnen? Volg dan de volledige cursus. In deze cursus behandel ik stap voor stap alle facetten die je nodig hebt om met cryptocurrencies te kunnen handelen aan de hand van Technische Analyse.