Madelon Vos

Neem een kijkje....

In ‘Madelon in El Salvador’ neemt Madelon Vos je mee naar het allereerste bitcoinland van de wereld: El Salvador. 

Bitcoin Beach

In aflevering 2 neem ik je mee naar het wereldberoemde Bitcoin Beach! Kunnen we daar overleven met alleen bitcoin?

Winactie! 

Bloed, zweet - vooral veel zweet, want och wat was het warm - geld en tranen zitten er in deze serie. Ik kan daarom niet wachten om jouw reactie te lezen.


Het is daarom des te belangrijker dat deze video wordt gedeeld met je volgers, vrienden, familie of buren. Dit kan eenvoudig door op de 'deelknop' onder de video te drukken en met 1 druk op de knop te delen op Twitter, Facebook, mail of whatsapp. De link van de video delen op jouw Instagram of Facebook kanaal kan uiteraard ook! De foto's die je kunt delen, kun je hieronder vinden. Vergeet me niet te taggen (dan kunnen we het eenvoudig tracken)


Onder 5 mensen die de video delen verloten we een jaarlidmaatschap van de MoneyTalks Community! 


gif share


null

Bitvavo

Deze videoserie is gemaakt in samenwerking met Bitvavo. Het grootste handelsplatform voor bitcoin en crypto van Nederland en België. Speciaal voor de kijkers mogen we een EU1000 handelsbonus geven voor alle nieuwe accounthouders via de onderstaande knop. 

In ‘Madelon in El Salvador’ neemt Madelon Vos je mee naar het allereerste bitcoinland van de wereld: El Salvador. Sinds de acceptatie van bitcoin als officieel en wettig betaalmiddel is er enorm veel veranderd. In een driedelige serie gaat ze op zoek naar antwoord op de vraag: Is El Salvador een voorbeeld voor de rest van de wereld? Samen met de kijker spreekt ze locals, initiatiefnemers, bezoekt ze inspirerende plekken en deelt ze haar kijk op het geheel. Madelon neemt je mee op een bijzondere reis langs arm en rijk, stad en strand, opbouw of afbreuk en langs de kans of de utopie.