Vacature Stagiair
vacatures madelon vos

Vacature

Ben jij de Social media marketeer/creator die wij zoeken? Lees dan verder.

vacatures madelon vos accountmanager

Vacature beschrijving

Wij zijn op zoek we naar een Social Media marketeer voor de Instagram kanalen van MoneyTalks en Madelon Vos. Ben jij een vliegensvlugge, out-of-the-box denkende, Social Media fanaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn op zoek naar iemand die passie heeft voor Social Media, het maken van content, economie, investeren en financiële markten, die niet bang is om zijn/haar creativiteit te gebruiken en ons kan helpen bij het laten doen groeien van onze Instagram kanalen, terwijl we tegelijkertijd staan voor het creëren van de beste kwaliteit van onze content.
Je opleidingsniveau doet er niet toe, je skills en drive wel 🙂

Madelon Vos is bekend van

Over ons bedrijf

Wij zijn Fintastic Media Group B.V. Zeven dagen per week creëren we content over de (macro-)economie, beleggen, bitcoin en crypto, de beurs, edelmetalen en technische analyse. Wij delen onze kennis met meer dan 500.000 kijkers per maand. Wij leggen complexe materie zo begrijpbaar mogelijk uit, waardoor deze content voor een zeer grote doelgroep toegankelijk is. Dit doen wij via YouTube, Instagram, Twitter, Tiktok en podcasts. Samen streven wij, onze cursisten, lezers, kijkers, luisteraars én community leden naar het best haalbare resultaat.

leden moneytalks community

Onze missie

Het is onze missie om gelijkgestemden met een interesse in investeren, crypto, de beurs, economie én technische analyse samen te brengen en tegelijkertijd te begeleiden op het pad richting het opbouwen en beheren van hun eigen vermogen. Wij helpen onze cursisten en leden bij het ontwikkelen van een sterke financiële mindset en het verhogen van hun kennisniveau. Dit zijn de noodzakelijke ingrediënten om uiteindelijk financiële rust en vrijheid te kunnen ervaren.

Solliciteer


startup stap budget madelon vos crypto en trading academy

Wat kan jij verwachten?

✅ Een passende vergoeding

✅ Toegang tot al onze betaalde programma's en lidmaatschappen

✅ Werk samen met en leer van een gemotiveerd en ambitieus team met succesvolle ondernemers

✅ Werk vanuit waar je maar wil

✅ Doorgroeimogelijkheden: wij zijn altijd op zoek naar meer talent binnen onze organisatie

Solliciteer direct
vacatures madelon vos accountmanager

Werk vanuit...

Wij werken niet op kantoor en zijn locatie onafhankelijk. Zo zijn er collega's die werken vanuit Spanje, Portugal, Malta, Mexico of zelfs Bali. 9-tot-5 is daarom iets wat logischerwijs niet in ons straatje past. Bij ons gaat het om resultaat in plaats wanneer en hoe lang je aan het werk bent.

Solliciteer
reviews madelon vos cursussen community

Solliciteer direct

We zouden graag willen weten wat je bij kan dragen aan onze socials. Waar zie je verbeteringen, waar ligt jouw expertise en waar kan jij ons ondersteunen? We horen het graag van je.

Mail nu je CV of Linkedinprofiel en motivatie via de knop hieronder.

Veel succes!