Supportlinks

Hieronder volgt een overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets.
Ik accepteer geen donaties. Gebruik het geld dat je zou willen doneren alsjeblieft om te investeren in jezelf of in Bitcoin! Als je me wilt supporten kun je de onderstaande affiliate links gebruiken, mijn cursussen volgen en/of abonneren op mijn YouTube kanaal. De onderstaande acties met korting of gratis bitcoin gelden alleen via de onderstaande links en kun je uiteraard ook doorsturen naar vrienden of familie. Bedankt! Hierdoor kan ik focussen op het maken van kwalitatief goede content voor jou 🙂

Mijn favoriete Nederlandse cryptocurrency exchange

Handel, koop, verkoop en bewaar meer dan 50 digitale valuta bij het grootste en goedkoopste cryptocurrency handelsplatform van Nederland. Dit platform is ideaal voor handelaren vanwege het gebruiksgemak en ruim assortiment aan cryptocurrencies. 
*Nu met welkomstbonus: Verhandel €1000 zonder handelskosten, alleen via de onderstaande knop.

Mijn favoriete Nederlandse bitcoin/crypto broker

Bitcoins, ethers & litecoins kopen doe je het eenvoudigst bij Bitmymoney. Je koopt bitcoins met iDEAL vanaf 10 euro. Jouw bitcoins worden veilig bewaard in je Bitcoinrekening die je automatisch krijgt van Bitmymoney.

Op elk moment kun je je cryptocurrencies verkopen in ruil voor euro’s op je bankrekening. Dit platform is ideaal voor beginners en als je eenvoudig en snel bitcoin, ethereum of litecoin wilt aanschaffen voor de lange termijn.
*Je eerste €5 gratis bitcoin krijg je via de onderstaande knop

Mijn favoriete leverage trading exchange

Bybit is een cryptoderivatenbeurs gericht op de handelsparen BTC, ETH, EOS, XRP & USDT met een hefboom tot wel x100 (long/short). Als een van de enige partijen beschikt ByBit over een 24/7 supportchat. Dit platform is alleen geschikt voor ervaren traders!
*Nu gratis $200 via de onderstaande knop.

Mijn favoriete internationale future & spot exchange

Binance is een cryptocurrency-exchange die een platform biedt om in 1200+ verschillende cryptocurrencies te handelen (spot & futures), te staken en een crypto credit card aan te vragen. Dit platform is geschikt voor de iets meer ervaren handelaren.
*Krijg levenslang 20% korting op al je toekomstige handelsfees via de onderstaande knop of door code: WYRO9I7C te gebruiken tijdens het aanmelden of code: madelon voor futures.

Mijn favoriete edelmetalen broker

Koop goud, zilver en platinum bij de marktleider van Nederland, laat het professioneel opslaan in een kluis naar keuze en verkoop je edelmetalen op ieder moment.

Mijn favoriete aandelen broker

Beleg en koop en verkoop je favoriete aandelen via hun bekroonde platform. Met de slimste tools. Heel eenvoudig.
*Nu met €500 gratis transactietegoed via de onderstaande knop.

Mijn favoriete trading tool

TradingView heeft alle trading tools die je nodig hebt om je trades te doen en te delen. Real-time data en browser-based grafieken geven je de mogelijkheid om waar dan ook te traden gezien er geen complexe installaties zijn vereist.
Test deze tool gratis voor 30 dagen via de onderstaande  knop.

Mijn favoriete hardware wallet winkel

Cryptomaan is een crypto hardware webshop, die voornamelijk hardware wallets verkoopt om cryptomunten veilig te bewaren. Middels de chat, mail en telefoon verlenen ze daarnaast support aan mensen die hulp nodig hebben met het installeren of het gebruik van hardware wallets. 

Affiliate worden?

Heb jij een grote achterban op social media, een toffe website, blog of YouTube kanaal? 
Word dan affiliate van de cursussen van Madelon Vos en ontvang 30% commissie per verkoop!

Mijn favoriete boeken

De volgende boeken zijn een aantal boeken die erg belangrijk zijn om de economie, het geldsysteem, bitcoin en traden te kunnen begrijpen.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? (20.000+ mensen gingen je al voor​)

Meld je aan voor de laatste nieuwtjes en kennis omtrent cryptocurrencies,
economie en technische analyse.