De ondernemer achter JayJay Boske

In mijn derde aflevering van Madelon navigeert neem ik je mee in het leven van JayJay Boske en zijn ontwikkeling tot top ondernemer. In dit gesprek komt naar voren wat de motivatie was van JayJay, zijn visie over geld en de rol van social media op zijn leven.
De ondernemer achter JayJay Boske

In de derde aflevering van Madelon Navigeert neem ik je mee in het leven van JayJay Boske. Ik spreek hem over hoe belangrijk het is om de juiste mindset te hebben om successen te behalen en wat de invloed is van een verkeerde mindset. Zo was hij één van de weinige Nederlandse rugby spelers die het schopte tot internationaal rugby speler, maar belandde uiteindelijk weer op de ladder bij het schoonmaak bedrijf van zijn vader. Dit maakte hem echter wel de ondernemer die Jayjay Boske nu is.

https://youtu.be/BtvAdxZhknM

Prestatie drang

Jayjay is een vechter sinds zijn geboorte. ‘In 1986 was ik het kleinste kind ooit geboren in Nederland. Ik zou of dood geboren worden of gehandicapt Hier is mijn vechtersdrang ontstaan’. Deze mentaliteit heeft hem ver gebracht, maar ook zeker in de weg gezeten in zijn leven. In deze aflevering van Madelon Navigeert gaan we hier uitgebreid op in en legt hij uit welke lessen hij hiervan heeft geleerd.

JayJay’s visie over Geld

‘Ik leerde pas op latere leeftijd omgaan met geld. In het begin speelde het concept geld speelt geen belangrijk rol in mijn leven maar ik wist wel dat het essentieel is om er dingen mee te doen’. ‘Mijn salaris tijdens tijdens mijn internationale rugby carrière was gelijk aan het minimum loon. Hierdoor heb ik in de onderste regionen leren shoppen en leefde ik op een gegeven moment weken lang op brood, eieren en melk’. Op het moment dat ik meer geld begon te verdienen begon geld wel meer invloed op me te hebben. Wat daarbij mooi naar voren komt in ons gesprek is het grote contrast van de verschillende fases van geld verdienen. ‘Eerst kocht ik horloges omdat ik het gewoon simpelweg kon kopen en nu ben ik meer gericht op investeringen.’

De positieve en negatieve rol van social media

Nu Is JayJay vooral bekend als tv-presentator en van zijn YouTube kanaal Day 1. ‘Het is belangrijk dat je hierin dicht blijft bij je passie en wat jij wil doen. Wanneer je dit niet doet kan het heel confronterend zijn en dingen laten doen waar je eventueel spijt van kan krijgen’. Boske legt zijn relatie uit met social media en hoe je als ondernemer hiermee kan omgaan. ‘Ik heb een haat liefde verhouding met Social media, zonder besta ik niet en met vind ik het heel erg leuk.’ Op deze manier leren we de ondernemer achter Jayjay Boske kennen.

Check ook de vorige video van Madelon Navigeert.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

DEEL DIT ATIKEL MET JE VRIENDEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties