Goud en bitcoin als de ideale hedge

Samen met Bart Brandts, van Gold Republic, mocht ik het DFT webinar over Goud en Bitcoin als ideale economische hedge presenteren.
Goud en bitcoin als de ideale hedge

Is bitcoin en/of goud de ideale hedge tegen het monetair systeem. Deze vraag krijg ik ontzettend vaak. Het was pas tot vorige week dat ik hier duidelijk antwoord op mocht geven.

Ik mocht namelijk, samen met Bart Brandts, edelmetalen specialist, bij GoldRepublic hét DFT webinar presenteren. Dit webinar ging over Goud, Bitcoin en hun relatie tot de macro-economie, dit onderwerp is namelijk relevanter dan ooit. Het goud is niet aan te slepen en de koers van bitcoin is behoorlijk stabiel, daarom is de vraag dan ook hoe zij deze crisis door zullen maken. De reacties op het webinar zijn ronduit overweldigend te noemen, daarom staat de video vanaf vandaag ook op deze website.

Goud en bitcoin zijn de ideale hedge

Dit webinar gaat de diepte in over stand van de huidige economie, maar ook bespreken we onze visie hierop. Nu de Corona crisis eindelijk een beetje achter ons is, kunnen we een kleine inschatting maken van de lange termijn gevolgen. Onze conclusie is duidelijk: Goud en bitcoin vormen de ideale hedge tegen inflatie én het monetair systeem. Benieuwd waarom? Check de video hieronder.

Mocht je meer willen weten over Gold Republic, kan dat via de volgende link.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

DEEL DIT ATIKEL MET JE VRIENDEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties