Goud en bitcoin als de ideale hedge
Goud en bitcoin als de ideale hedge
07 juli 2020 
0 min. leestijd

Goud en bitcoin als de ideale hedge

Is bitcoin en/of goud de ideale hedge tegen het monetair systeem. Deze vraag krijg ik ontzettend vaak. Het was pas tot vorige week dat ik hier duidelijk antwoord op mocht geven.

Ik mocht namelijk, samen met Bart Brandts, edelmetalen specialist, bij GoldRepublic hét DFT webinar presenteren. Dit webinar ging over Goud, Bitcoin en hun relatie tot de macro-economie, dit onderwerp is namelijk relevanter dan ooit. Het goud is niet aan te slepen en de koers van bitcoin is behoorlijk stabiel, daarom is de vraag dan ook hoe zij deze crisis door zullen maken. De reacties op het webinar zijn ronduit overweldigend te noemen, daarom staat de video vanaf vandaag ook op deze website.

Goud en bitcoin zijn de ideale hedge

Dit webinar gaat de diepte in over stand van de huidige economie, maar ook bespreken we onze visie hierop. Nu de Corona crisis eindelijk een beetje achter ons is, kunnen we een kleine inschatting maken van de lange termijn gevolgen. Onze conclusie is duidelijk: Goud en bitcoin vormen de ideale hedge tegen inflatie én het monetair systeem. Benieuwd waarom? Check de video hieronder.

Mocht je meer willen weten over Gold Republic, kan dat via de volgende link.

Over de schrijver
Mijn naam is Madelon Vos en sinds 2013 ben ik actief binnen de cryptobranche. Zo schreef ik columns over cryptocurrencies, economie, investeren en traden voor vele bekende beleggingswebsites, was ik drie jaar co-host bij de podcast genaamd: De Cryptocast van BNR Nieuwsradio en gaf ik het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. Inmiddels focus ik mij voornamelijk op het creëren van (video)content over de economie, investeren én bitcoin. Graag deel ik mijn kennis en enthousiasme met jou.
Reactie plaatsen